Budapest legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye végre megnyithatja Nagyszínpadát is, ennek örömére új külföldi fellépőket is bejelentettek.

A május 3-i hivatalos nyitás óta „félárbocon”, kizárólag 1000 fős látogatói limittel, két kisebb zárt helyszínnel – a Pop-Art Electronic és a Hoppá klub nyitva tartásával – működött a főváros egyik legnagyobb egész nyáron át nyitva tartó, 5 helyszínén, közel 12.000 látogatót befogadni tudó közösségi tere, szórakoztató központja, a Budapest Park.

A május 3-i nyitás napján még hiányzó „zenés-táncos rendezvények tartására” vonatkozó engedély hiányában a Park nem tudott teljes területen megnyitni, így a Nagyszínpadi koncertek a kisebb helyszínen valósultak meg. Az elmúlt két hétben folyamatos egyeztetés zajlott a Park szervezői és Ferencvárosi Önkormányzat hatósága, valamint a szakhatóságok között. A mai napon kézhez kapott engedély értelmében a Budapest Park a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel!

Öröm, boldogság, pláne azért is, mert június 1-jén már Nagyszínpadon léphet fel Sister Bliss, 8-án Afrika Bambaataa, 22-én Goldie, július 12-én pedig a Boban Markovic Orkestar. Csak az időjárás legyen kegyes hozzánk!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában