Pedro Pascal a SAG-gálán a The Last of Us című sorozatban nyújtott alakításáért megkapta a legjobb férfi színésznek járó díjat, ami láthatóan teljesen váratlanul érte. Ahogy köszönőbeszédében ő maga is elmondta, annyira nem számított a megtiszteltetésre, hogy teljes lelki nyugalommal tintázott a gálán a kategória győztesének kihirdetése előtt.

Ez pedig az egész esemény legviccesebb jelenetét eredményezte, hiszen a teljesen meghatódott és nem kicsit szalonspicces Pascal láthatóan küzdött a beszédével. Zavarba ugyan nem jött, hiszen egy profiról beszélünk, de azzal kezdte, hogy ez az egész most nem annyira oké, hiszen ő egy kicsit be van nyomva.

Teljesen hülyét csinálok magamból

– mondta a könnyeivel küszködve, majd kijelentette, hogy ez a díj egy – idézzük – kibaszott nagy megtiszteltetés. Hebegett-habogott kicsit, megköszönte a szobrocskát az összes többi jelöltnek, akiknek a nevére perpill nem is emlékezett és azzal fejezte be, hogy inkább be is fejezi a dumálást, mielőtt pánikrohamot kapna.

Itt megnézheted a nem mindennapi jelenetet:

A színfalak mögött elkapták egy gyors beszélgetésre, melynek során Pascal elmondta, hogy egyáltalán nem emlékszik, miket is mondott éppen.

Imádjuk ezt a palit!

(Forrás: Variety, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Egy videójáték miatt újra felfedeztek egy 27 éves sci-fit, amit már a film sztárja sem hagyhatott szó nélkül

A Starship Troopers megvan? Mi imádjuk ezt a lassan harmincéves akció-sci-fit, ami most egy videójátékos megasikernek köszönhetően a reneszánszát éli.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A Fallout nagyszemű szépsége is vetkőzött már le a kamera előtt

A valóságban rögzített képsorokkal még ütősebb a Grand Theft Auto VI zseniális előzetese

További cikkeink a témában