A sztori főszereplője egy Belle Grace nevű szexmunkás, aki az OnlyFans nevű platform egyik legkeresettebb előadója sokezer előfizetővel, vagyis a hölgynek nemigen vannak anyagi gondjai.

Nem volt ez mindig így, mielőtt ugyanis Belle elkezdett volna a pucérkodásból megélni, ápolóként dolgozott a közegészségügyben. Ez nem az a szakma, amiből rövid úton milliomos lehet az ember, cserébe viszont olyan információkat tud összeszedni, melyek bizonyos körülmények között akár életet is menthetnek.

A kukkolós videochat mondjuk pont nem ilyen bizonyos körülmény, de mint általában, ezúttal is az élet írta a legjobb forgatókönyvet. Belle ugyanis elmesélte, hogy az egyik leglelkesebb előfizetője, aki többször is kért tőle privát chatet, annak köszönheti az életét, hogy ő annak idején látott egy s mást a kórház falain belül.

Egyébként ő itt Belle Grace, mielőtt elkezdenél a Google keresőjével babrálni:

Visszatérve a témához, az említett férfi az egyik ilyen privát chaten küldött egy péniszfotót Belle-nek, amiért most nem érdemes fújolni, hiszen az ilyesmi az OnlyFansen létrejött interakciók természetes velejárója. Azt azonban emberünk biztosan nem várta, hogy a fotóra válaszul nem azt a tettetett elismerést fogja kapni, amiért végső soron fizetett, hanem egy olyan tanácsot, ami a történtek fényében tényleg egy komolyabb bajt előzött meg. Belle ugyanis észrevette, hogy a férfi egyik heréje nagyobb mint a másik, amit ő a hererák egy korai jeleként értékelt és elkezdte győzködni a péniszfotó gazdáját, hogy menjen el szépen egy urológushoz és nézesse meg a családi ékszereket.

A művésznő állítása szerint négy vagy őt hétbe tellett, mire sikerült meggyőznie a férfit, akinél a vizsgálaton végül valóban hererákot diagnosztizáltak, ám a betegséget Belle tanácsának köszönhetően olyan korai szakaszban sikerült elcsípni, hogy a delikvens ma már makkegészséges.

Az eset meglepő példája annak, hogy olykor a szexchatre költött összeg tényleg nem az ablakon kidobott pénz.

(forrás: LADbible, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Sajnálattal közöljük: nem biztos, hogy le tudnád csapni Mark Zuckerberget

Azt hiszed, egy mozdulattal szétfejelnéd a Facebook vezérét? Csak lassan a testtel!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

David Beckham közzétett egy videót, amin egy házibulin az újra összeállt Spice Girls mulatozik

További cikkeink a témában