Itthon nem igazán ismert az ügy, de az angolok egyszerűen imádják Wayne Rooney feleségének rágalmazási perét. A sztori már helyből szaftos volt, de most vett csak igazán meredek fordulatot.

Először is tartunk egy gyorstalpalót, csak hogy kontextusba tudd helyezni a történetet. Adott Wayne Rooney felesége, Coleen Rooney és Rebekah Vardy, aki szintén focistafeleség, a Leicester City játékosának, Jamie Vardynak a felesége. Ők ketten – mármint a két WAG – néhány éve csúnyán összekaptak.

Az történt ugyanis, hogy valaki eladta Rooney privát Instagram-tartalmait az egyik angol bulvármagazinnak, ő pedig a nyilvánosság előtt kijelentette, hogy az áruló csakis Vardy lehetett, amit amaz nemcsak egyszerűen tagadott, de rágalmazás miatt pert indított. Híradások szerint a pereskedés nagyjából 500 ezer fontba fájt mindkét félnek, és mivel Rooney nem tudta bebizonyítani, hogy valóban Vardy volt az, aki kiszivárogtatta a képeit, az első fokú bíróság döntése alapján 23 ezer fontot kellett kifizetnie.

Jamie és Rebekah Vardy

Ezzel azonban nem lett vége a dolognak, Rooney jogorvoslatért folyamodott, így a hajtépés idén is folytatódik, ezúttal egy igen pikáns sztorival, hiszen Rooney ügyvédje szépen belekeverte a perlekedésbe a kilencvenes évek egyik legnagyobb tinisztárjának, Peter Andrénak a farkát is.

Ha nem emlékeznél Andréra, most felfrissítjük a memóriádat.

Nos, először is egészségedre, másodszor pedig a kérdésed, mely szerint mi a fene köze lehet Andre pöcsének a két perlekedő angol celebhez, teljesen jogos. A perben Vardy azzal védekezett, hogy ő soha nem adott ki senkiről az illető engedélye nélkül intim részleteket, így Rooney ügyvédje egy kicsit a körmére nézett, és előkapart egy régebbi cikket, mely szerint a nő annak idején nagyon nem szép dolgokat mondott egy angol bulvárlapnak Andréról, akivel korábban egy ideig találkozgatott. Egészen konkrétan azt állította, hogy

az énekes farka csak lógott, mint egy spanyol kolbászka, csupaszon, nyálkásan, és az egész öt percig tartott.

A cikkben Rebekah még olyan részleteket is elmondott, hogy Andre műszere volt a legkisebb farok, amit valaha látott, és hogy a szex valóban öt percig tartott vele, ami finoman szólva sem vall túl nagy diszkrécióra. Vardy a bíróságon egészen gyorsan elő tudott állni a kifogással. Elmondta, hogy a dolgot nagyon bánja, és hogy ezt csak azért nyilatkozta, mert az akkori férje ragaszkodott hozzá, hogy befeketítse egykori partnerét.

Rooney-ék a tárgyalási nap végén, távozóban

A hír természetesen magához Peter Andréhoz is eljutott, aki nemigen lehetett lenyűgözve. Az Instagramon reagált a családi ékszereket ért vádakra. Az ügynek szentelt sztoriban így fogalmazott:

A legtöbb ember láthatott már olyat, hogy a dzsungelben egy makkból tölgyfa lett... szóval azt hiszem, rendben vagyok.

Aztán azt is hozzátette, hogy örül neki, amiért Vardy elmondta, hogy az egész csak egy hazugság volt, amire az exférje vette rá.

A farokméregetést ezzel le is zárta, mint egy igazi úriember.

(forrás: LADbible, képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában