De akár belevághatunk egy közepes méretű autósmozi-bizniszbe, vagy csak szimplán elképesztő minőségben nézhetünk bármit, bárhol!

Csengetett a postás, hozott egy projektort. Vakartuk a fejünket, hogy oké, köszi, de nemrég volt nálunk már az Acer Predator P650, valószínűleg ezzel ki is maxoltuk a témát, mert annál úgysem lesz földi halandó számára izgalmasabb eszköz ezen a területen. Jött mellé egy email is, hogy ezzel a holdra is tudunk Farkas Berci fejet vetíteni, olyan erős. Gondoltuk, hogy ez nyilván túlzás, de ha valamiről ennyire nagyszájú véleménnyel vannak a gazdái, akkor azért csak megkísértjük.

A projektor

A vas egy Acer P7605 volt, és egy fontos adatot emelnénk ki: 5000 ANSI lumen a fényereje. A többi részletet itt találjátok, de előbb lássuk, hogy érdemes-e egyáltalán megnézni.

Kell egy menő hely

Régi vágyunk volt már, hogy köztéren, izgalmas helyszíneken próbáljunk ki ilyen eszközöket, mert ott egyrészt a fényszennyezés is nagyobb (és kijön egy ilyen eszköz teljesítménye), másrészt kicsit jó lenne gengszterkedni hülyeségekkel, úgy, hogy más is láthassa. Egyik remek cimboránk, Gergő jelezte nemrég, hogy példás kilátású pecója alkalmas lehet nekünk bármire, amire szeretnénk, ha úgy van. És általában úgy van, szóval le is hívtuk az opciót, irány a belváros kellős közepe, a Deák tér sarka, hatodik emelet, tetőterasz.

Nyilván csajok

Mi az első gondolata az embernek, amikor kezében a projektorral meglátja az első nagy falfelületet? Igen, nyilván a csajok. Nézzünk tizenkét éves kamasz módjára Emily Ratajkowsky videókat, hogy teljes életnagyságban csodálhassuk Emilyt a szemközti házak tetején. Csodálatos volt, de ezt most a fantáziátokra bízzuk, viszont a többit megmutatjuk!

Nézzünk meg pár filmet

Milyen lehet megnézni a kedvenc filmjeidet, vagy a legjobb meccseket BÁRHOL? Például az erdőben horror filmet vetíteni egy fehér lepedőre, benzines aggregátorról? Ezt majd legközelebb, mert itt azért lehet bekaksiznánk, ha például megnéznénk az Átok c. filmet az Északi-középhegységben, mert mi van, ha közben átjön egy MEDVE Szlovákiából, kézenfogva egy ötéves kislánnyal, akinek az arcára van fésülve a haja?

Szóval maradjunk a belvárosban, és gondoljunk bele, milyen lehet 'Hans Gruber’ arca a falon, a Bazilika kupoláival a háttérben? Vagy a Beverly Hills-i zsarut pár dobozos sörrel végigröhögni? Vagy milyen lehet úgy tartani egy házibulit, hogy közben a Youtube-ról klipeket vetítünk a szemközti tornyokra, háttérben a Bazilika kupoláival? Vagy a Mad Max, úh vagy inkább…vagy mindent itt akarunk ezentúl nézni! Hogy milyen lehet? Máris mutatjuk, hogy te is csinálhasd, élvezhesd és bosszanthasd a szomszédaid ilyen huncutságokkal!

HÍVJUK BAMTANT!

Hát nyilván hívjuk Batmant, ha már ilyen erős a projektorunk, akkor lehet Gothamből is látszik majd, hogy itt bizony szükség van rá. Szükség van Batmanre, mert ugye el kéne intézni dolgokat, mert…mert...sok itt a veszedelem, az infláció, meg minden. Rossz emberek mindig vannak. Hívtuk, ÉS JÖTT!

Ha lehet, ti is hívjátok mindig Batmant, mert ő az egyetlen makulátlan hős széles e régióban! Meg a Király Gabi, ő mondjuk mindent kivéd.

És ezt olvastad már?
Idén korábban jött a karácsony, megérkezett az Indiana Jones 5. első kedvcsinálója