A 33 éves Sean Herman április 26-án behúzott egy kis mellékes természetbeni juttatást, amire valószínűleg még évek múlva is élete egyik legnagyobb hibájaként fog emlékezni.

Az történt ugyanis, hogy egy Jordin Swetof nevű nashville-i OnlyFans-sztár feltöltött egy videót a ma már túlnyomórészt pornósok által használt platformra Nem hiszem el, hogy nem tartóztatott le címmel, amiben a következő látható:

Jordin az autójában ül, és épp egy közúti ellenőrzés elszenvedője. Az intézkedő rendőr közli vele, hogy gyorsan hajtott, mire a hölgy azt mondja, hogy ha nem kap bírságot, megmutatja a melleit. Elő is veszi az árut, mire a Johnsonként bemutatkozó közeg közli, hogy 2024-et írunk, ilyesmit bármikor lehet látni az interneten. Jordin nem hagyja annyiban és azt válaszolja, hogy igen, de ezeket a ciciket meg is lehet fogni. A rendőr erre nem sokat gondolkodik, átnyúlik az ablakon és rámarkol a mellekre, aztán balra el.

A sztori két főhőse; balra Sean Herman exrendőr, jobbra Jordin Swetof OnlyFans-szakmunkás

A jelenetben a rendőr arca nem látszik, azonban amikor áthajol, hogy megcsöcsöréssze a gyorshajtót, láthatóvá válik a karjelvényének egy részlete, mely alapján a nashville-i rendőrség két héttel később sikeresen beazonosította Hermant, és azonnal el is bocsátották a testülettől.

Forrás: Jordin Swetof/X

Ezzel azonban még nincs vége a történetnek, később kiderült ugyanis, hogy Herman szolgálatban volt a videó készítésének idején, mely miatt hivatali visszaélés vádjával letartóztatták, a bíróság pedig csak 1,1 millió forintnak megfelelő amerikai dollár óvadék ellenében engedte őt szabadlábon. Emberünk még mindig azzal védekezik, hogy a videót szolgálaton kívül, ráadásul magánterületen forgatták a szereplők kölcsönös beleegyezésével, de ezt az ügyészség egészen máshogy gondolja.

Bárhogy is alakul az ügy, egy csöcsörészés valószínűleg nem ér meg ennyi vesződséget.

(Forrás: Daily Mail, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Választás Józsefvárosban: a tolvaj az éppen forgató stáb egy méterre álló bringáját választotta

Sokan értetlenkedtek aznap, egyikük a sárga pólós tolvaj, akire ráfogták, hogy tolvaj.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés