4,8 millió dollár, azaz nagyjából 1,4 milliárd forint, összesen 463 négyzetméter, négy hálószoba, 5 fürdőszoba, kültéri konyha, medence, jacuzzi és olyan kilátás, hogy az ember leteszi a haját.

És mindezt nem egy olajmágnás engedhette meg magának, hanem a főképen látható, idén 29 éves hölgy, név szerint Ashley Mathews, aki a pornó világában Riley Reid művésznéven kefélte verekedte be magát a Pornhub legkeresettebb modelljei közé karrierje tíz éve alatt.

Azt gyorsan tegyük hozzá, hogy ha nincs az OnlyFans, ezt a bevásárlást Mathews valósznűleg soha nem ejthette volna meg, a manapság már 18 pluszos tartalmakkal alaposan kitömött fizetős Instagramnak köszönhetően azonban könnyedén ki tudta fizetni a luxuskéró vételárát. Azt nem tudjuk pontosan, mennyit lapátoltak össze neki eddig a rajongói, de ezen az oldalon a vele egy ligában nyomuló pornósok nagyjából egymillió dollár körüli összeggel zárnak egy-egy hónapot.

A házikó frontoldalról egyébként elég visszafogottan néz ki...

...de ha vetsz rá egy pillantást a másik oldalról is, azonnal megérted, miért került ennyibe a McCour-lak.

A birtokon a főépületen kívül vendégház és wellness-részleg is található...

...és ha érdekel az enteriőr, javasoljuk a Dirt cikkének átnyálazását, a magazin ugyanis látványos képekkel mutatta meg, hova juthat el az ember lánya, ha az egyetemi brosúrákkal támadó pályaválasztási tanácsadó helyett inkább a Brazzers ügynökénél érdeklődik az opciók iránt.

Egyébként Mathews magánéletét sem kell félteni, hiszen nem rég jegyezte el őt a barátja, aki egyébként egy lett parkouros, szóval feltételezzük, hogy elég vagány, tökös és szabadelvű ahhoz, hogy ne zavarja őt a párja előélete.

Az biztos, hogy egy olyan házban, amit új közös otthonuknak választottak, az ember hajlamos megfeledkezni a napi taposómalom gondjairól.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A miniatűr világok elsőre csak lenyűgöznek, másodszorra meghökkentenek
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő