Rosamund Pike beírta magát a legutálatosabb főszereplők közé a Fontos vagy nekemben. De utálod annyira, hogy nem néznéd meg, ha ledobja a ruháit?

Ha a válaszod egyértelmű nem, akkor örülhetsz, mert a Marla Graysont alakító Rosamund Pike nem éppen szégyenlős fajta színésznő, és bár tényleg lehetne híres arról is, hogy ha kell, mindent megmutat magából, színészi tehetsége mellett abszolút eltörpül az a tény, hogy egyébként képes teljesen ledobni a textilt, ha arra van szükség. Rosamundot nem először találta meg egy ilyen karakter, a Holtodiglanban például nagyjából pont ugyanennyire lehetett őt utálni, ami egyébként azért vicces, mert a színésznőtől egyébként a magánéletben iszonyúan távol áll az ilyesfajta viselkedés.

Lehet, hogy nem tudtad, de rengeteg rajzfilmsorozatban felbukkant már, még a Thomas, a gőzmozdonyban is előkerült egy rövid szerepre, de szinkronizált a Moominvalleyban és a Thunderbirds Are Go-ban is. De most nem az animációs filmes munkáit, hanem vetkőzéseit nézzük meg, amelyekből akad egy-két elég meglepő is, Rosamund ugyanis teljes meztelenséget vállalt a 2018-as Személyes háborúban, valamint D.H. Lawrence Szerelmes asszonyokjának minisorozat-verziójában is, ami a BBC-n futott, de hát nem csak az HBO-n és a Netflixen vetkőzik mindenki. Mutatjuk Rosamund Pike összes vetkőzését, és reméljük, hogy legközelebb nem kell őt utálnunk ennyire. Csak mert szeretnénk már nagyon szeretni is.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában