Rosamund Pike beírta magát a legutálatosabb főszereplők közé a Fontos vagy nekemben. De utálod annyira, hogy nem néznéd meg, ha ledobja a ruháit?

Ha a válaszod egyértelmű nem, akkor örülhetsz, mert a Marla Graysont alakító Rosamund Pike nem éppen szégyenlős fajta színésznő, és bár tényleg lehetne híres arról is, hogy ha kell, mindent megmutat magából, színészi tehetsége mellett abszolút eltörpül az a tény, hogy egyébként képes teljesen ledobni a textilt, ha arra van szükség. Rosamundot nem először találta meg egy ilyen karakter, a Holtodiglanban például nagyjából pont ugyanennyire lehetett őt utálni, ami egyébként azért vicces, mert a színésznőtől egyébként a magánéletben iszonyúan távol áll az ilyesfajta viselkedés.

Lehet, hogy nem tudtad, de rengeteg rajzfilmsorozatban felbukkant már, még a Thomas, a gőzmozdonyban is előkerült egy rövid szerepre, de szinkronizált a Moominvalleyban és a Thunderbirds Are Go-ban is. De most nem az animációs filmes munkáit, hanem vetkőzéseit nézzük meg, amelyekből akad egy-két elég meglepő is, Rosamund ugyanis teljes meztelenséget vállalt a 2018-as Személyes háborúban, valamint D.H. Lawrence Szerelmes asszonyokjának minisorozat-verziójában is, ami a BBC-n futott, de hát nem csak az HBO-n és a Netflixen vetkőzik mindenki. Mutatjuk Rosamund Pike összes vetkőzését, és reméljük, hogy legközelebb nem kell őt utálnunk ennyire. Csak mert szeretnénk már nagyon szeretni is.

És ezt olvastad már?
Idén az űrből érkezik a karácsonyi hangulat
.