Ryan Reynolds apaként is pont annyira paraszt és vicces, mint a Deadpoolban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Deadpool, és értem ezalatt Ryan Reynoldsot, kimaxolta a parasztság, a kőkeménység és a lazaság minden szintjét, amit már nem lehet überelni. És hála a Twitternek már azt is tudjuk, hogy apaként sem funkcionál éppen másképp, mint Deadpoolként.

Mert éppen olyan rettentően seggfej tud lenni a lányával, mint a Deadpoolban mindenkivel volt. Szóval oltja rendesen lányát, de közben meg imádja, és ez nagyon is átjön. És mi is imádjuk őt őszinteségéért, és főleg azért, mert biztosan minden szülő próbálta már elnyomni magában azokat a gondolatokat, amiket ő ki is mond, vagyis tweetel. Egyszerűen zseniális, imádjuk is.

"A tűzön is keresztülmennék a lányomért. Na, azért tűzőn mégsem, mert az veszélyes. Viszont egy szupernedves szobán simán. Bár azért ne legyen túl nedves, a hajam miatt."

"Azt tanítom a lányomnak, hogy minden este azért megy le a Nap, mert haragszik rá. Talán egyszer majd írok egy könyvet a gyereknevelésről."

"Imádom a lányomat kicsi ruhákba öltöztetni. Icipici rózsaszín pizsamába, apró fehér zoknicskába. És fekete bőr álarcba. Cukiság kimaxolva."

"A lányom beletüsszentett a számba, miközben ásítottam. Kibaszottul elégedettnek tűnt. Nagyon viccesnek hiszi magát, de rajta fog visszaütni, amikor egy napon el kell temetnie."

"A lányom még csak 6 hónapos, de már rajzol. Ki kellene ragasztanom a hűtőre, de őszintén mondom, ez totál szemétbe való."

"Boldog születésnapot kicsi lányom! Szomorú, hogy elvesztettem a szüzességem. De hálás vagyok, amiért van egy lányom."

"Tök egyszerű kiválasztani egy deréktetoválást egy csecsemőnek. Viszont találni valakit, aki fel is varrja rá, kihívás."

(Forrás. BoredPanda)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.