Az amerikai színész jelenleg is Kijevben tartózkodik, ahol az orosz invázióról forgat dokumentumfilmet. Fontos információ arra az esetre, ha valakinek kétségei lettek volna afelől, mennyire tökös az amerikai filmes.

A Vice Studios kérte fel Pennt arra, hogy forgasson dokumentumfilmet az ukrán-orosz ellentétről, mely miatt a színész már tavaly novemberben is elutazott Ukrajnába, hogy előkészítse a produkciót. Akkor a katonaság egyes egységeinél járt és interjúkat készített, idén pedig azért ment vissza, hogy dokumentálja a konfliktus elmélyülését. Beszédes, hogy amikor már küszöbön állt a fegyveres beavatkozás, Penn nem ült fel az első gépre, hogy visszautazzon az USA-ba, hanem ott maradt, és jelenleg is a lassan körbezárt Kijevben tartózkodik, hogy az első sorból mutassa meg a főváros ostromát, ha már annak idején elvállalta a munkát.

Csütörtökön egy kormányzati sajtótájékoztatón bukkant fel és azóta a stúdió tájékoztatása szerint még az ukrán államfővel is le tudott ülni beszélgetni. A miniszterelnöki hivatal közleményben méltatta a színész-rendezőt:

A rendező kifejezetten azért jött Ukrajnába, hogy megnézze, mi történik jelenleg az országban, és megmutassa a világnak az igazságot az orosz invázióról. Sean Penn egy azok közül, akik Ukrajnában támogatják Ukrajna ügyét. Hazánk hálás neki bátorságáért és őszinteségéért.

Penn egyébként közismerten békepárti művész, aki több pacifista és humanitárius ügyet is támogatott az elmúlt években. A színész nemrégiben azért került a reflektorfénybe, mert volt képe a férfiasságról papolni. Nos, erre szokták azt mondani a jó amerikaiak, hogy ez az ember odateszi a szívét, ahol a szája jár.

Erről az ügyről itt olvashatsz bővebben:

Sean Penn egy „hablatyoló bolond”, amiért visszasírja a férfias férfiakat

Penn szerint egyre több férfi húz szoknyát nadrág helyett és neki ez nem tetszik. Tragikus a csávó.

(forrás: Variety)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A tökéletes szülinapi ajándék egy 40 éves férfinak

A borotválkozás egy másik szintje: ismerd meg a Braun S9 Pro+-t, a márka eddigi legjobb elektromos borotváját

Zavartalanul merülhetsz el a zenehallgatás élményében a Sennheiser audiofil fejhallgatójával

További cikkeink a témában
Well done
Hirdetés