Zack Snyder mindent is elmondott Az Igazság Ligája újravágásával kapcsolatban az Esquire-nek, és az interjúban van valami, ami egy vérbeli Snyder-rajongót egyszerűen nem hagyhat hidegen.

A rendező ugyanis elmondta a riporternek, hogy hiába viseli az ő nevét a négyórás alkotás, így is volt valami, amit nem engedett meg neki a stúdió.

Ő ugyanis szeretett volna még két órányi lassított felvételt a filmbe. Ebből fél órán keresztül azt láttuk volna, ahogy Superman a farizmait feszíti a felső légkörben a naplementét bámulva, háromnegyed óra pedig arról szólt volna, hogy Flash rohadt gyorsan fut nagyon lassan.

Na jó, az előző bekezdés színtiszta szarkazmus eredménye, kéretik figyelmen kívül hagyni! Valójában arról van szó, hogy Snyder a mozi végén a Marsbéli Vadász helyett egy Zöld Lámpást szeretett volna bemutatni. John Stewartról lett volna szó, aki a DC Comics első fekete szuperhőseként lett híres 1971-ben. Le is forgatta a jelenetet Angliában, de a Warner megtiltotta neki, hogy bármit is felhasználjon a felvételekből.

Az interjúban a rendező azt is elmondta, hogy ezen ő annyira felmérgelte magát, hogy megfenyegette a producereket, hogy ha ki kell vágnia egy fekete színészt a produkcióból, akkor otthagyja az egész hóbelevancot, ami egy szép kövér csula lett volna a Snyder vágásért mindenkivel ölre menő rajongók arcába. Ezt végül ő is belátta, és mivel a Marsbéli Vadászt is egy afroamerikai színész formálta meg – mondjuk a filmidő legnagyobb részében inkább zöld volt a bőre, mint barna, de ebbe inkább ne menjünk bele! –, ezért emberünk lenyugodott és befejezte a filmet.

Végülis a zöld is szín, de azért na!

Ebből a sztoriból remélhetőleg a Snyder-fanok nagyon gyorsan levonják a tanulságot, jelesül, hogy amit az HBO műsorra tűzött, az végső soron mégsem teljesen a rendező verziója, vagyis megint itt az ideje egy jó kis aláírásgyűjtésnek. Lehet tehát újra írkálni a fenyegető leveleket a Warnernek, követelve, hogy Snyder ismét vághassa újra az egész mozit, az HBO pedig tűzze műsorra a Snyder vágás Snyder vágását, mert ez így mégsem járja!

Szóljon hát a #ReleaseTheSnyderCutOfTheSnyderCut!

Szurkolunk!

Ez is érdekelhet:

Az érkező Mortal Kombat-mozi az erőszak tekintetében elment a falig

A rendező szerint ha még egy picit tovább fokozták volna az erőszakot, a film gyakorlatilag bemutathatatlan lett volna

Cindy Crawford gyönyörű 19 éves lánya szerepet kapott egy horrorsorozatban

Fiatal, tehetséges, lélegzetelállítóan szép és a jelek szerint még csak nem is ijedős.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában