Már a magyar mozikban is megtekinthető az egyre komolyabb sztárstátusznak örvendő Sydney Sweeney legújabb filmje, a Szeplőtlen című apácás horror, melyben egy zárda falai között szabadul el a pokol.

Ez a zsáner egészen biztosan nem a katolikus egyház kedvence, épp ezért kiváló PR-fogásként nem is katolikus, hanem protestáns lelkészeket kértek fel arra, hogy egy templomban nézzék meg az alkotást a film sztárjával. Kiváló ötlet, és a dolog működött is. A lelkészek szörnyülködtek, rettegtek, néhol kommentálták is a látottakat, miközben Sweeney egyszer majdnem beleszaladt egy káromkodásba.

Nem láttam még olyat, hogy egy apáca eltörte volna egy másik apáca lábát – hüledezett az egyik lelkész, majd a végén azt is kijelentette, hogy ez a film szerinte túl messzire megy, de láthatóan mindketten élvezték a vetítést.

A Szeplőtlen egyébként a kritikusoknál jól szerepel, az összesített nézői értékelései azonban az IMDb-n és a Rotten Tomatoes-on is inkább közepesek. Ez a PR-mutatvány ezzel szemben egyértelműen tízpontos.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

David Beckham közel négymilliárd forintra perli Mark Wahlberget

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés