Általában nem örülünk annak, ha amerikai stúdiók néhány évvel korábban bemutatott európai filmeknek csinálnak remake-et, mert ilyenkor a legritkább esetben fogyasztható a végeredmény. A Szádra ne vedd című mozi esetében megszavazzuk a bizalmat.

A Universal a 2022-es dán pszichothriller-horrornak, A látogatás című alkotásnak csinált újrafeldolgozást, melyben James McAvoy hozza a frászt a nézőkre. A film két családról szól, akik egy olaszországi nyaraláson ismerkednek meg, ahol az egyik família meg is hívja a másikat az otthonába. A látogatás jól indul, de aztán szaporodni kezdenek a jelek, melyek arról árulkodnak, hogy valami nagyon nincs rendben a vendéglátókkal.

Már az eredeti mű is alaposan megdolgoztatta a nézők idegrendszerét, és a remake első trailere is arról tanúskodik, hogy ez a trip bizony nem lesz sétagalopp.

Szerintünk a szinkronizált előzetes egyszerűen képtelen visszaadni McAvoy bestiális játékát, ezért az eredeti, angol nyelvű trailert mutatjuk. Ha megnéznéd magyarul is, ide kattintva megteheted.

A filmet szeptember 12-től játsszák a magyar mozik.

Ez is érdekelhet:

Végre megérkezett a Joker folytatásának első előzetese

Két és fél perc erejéig most tegyél félre mindent!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Tudod, melyik Szomszédok-szereplő mondta ezeket a mondatokat az epizódok végén? Próbáld ki a kvízben!

További cikkeink a témában