Ha soha nem nézel pornót, Johnny Sins arca akkor is ismerős lehet, a faszi ugyanis annyiféle szerepbe bújt már bele a filmjeiben, hogy a mémkultúra is felfedezte magának. Egy igazi szuperhős ő, aki, ha úgy hozza a szükség, orvosként, tűzoltóként vagy pizzafutárként is kész segíteni a bajba jutott hölgyeken.

Emberünk 2015-ben egyszer már kapott némi pornón kívüli publicitást, amikor közösségi gyűjtést szervezett Eva Lovia nevű kolléganőjével együtt annak érdekében, hogy elkészülhessen az első űrben forgatott szexfilm. Az ötlet érdekes volt, de végül nem lett az egészből semmi, mert a kampány során nem sikerült összeszedni a célul kitűzött összeget.

Hamarosan elkészülhet az első űrben forgatott pornó

Ha nagyon látni szeretnéd, akkor azért vedd elő a hitelkártyádat!

Most viszont ismét felmerült a téma egy interjú során amit hősünk a Vice-nak adott a minap. Az biztos, hogy az ipart 2008 óta aktívan művelő 43 éves sztárral van miről beszélgetni. Többszörös pornó-Oscar-nyertes, azt pedig képtelenség lenne összeszámolni, mennyi jelenetben sietett az emberiség segítségére.

A pornóban is el lehet öregedni, Sins pedig elmondta, hogy már ő is rendesen benne van a korban, ezért úgy érzi, egyre szorítja az idő, ha arról van szó, mit szeretne még véghezvinni karrierje vége előtt. És bizony így jött fel ismét a téma, hogy ő még mindenképpen le szeretné forgatni az első űrpornót. Ehhez persze rengeteg pénzre lenne szükség, amit nem lehet csak úgy összespórolni, ezért Johnny csak Elon Muskban bízik, aki szerinte van annyira j fej, hogy simán képes lenne felkarolni egy ilyen kezdeményezést.

Musk még nem reagált a felvetésre, de ha van szíve, feltolja emberünket a SpaceX következő fellövésének utaslistájára. Egyszer Sinsnek is segíthetne már valaki, hiszen ő maga már annyiszor és annyiféleképpen helyt állt az életben! Kíváncsian várjuk, mikor jelenik meg a Tesla-vezér Twitterén a hivatalos felkérés.

(forrás: LADbible)

Ez is érdekelhet:

Ez a cím nem hatásvadász: Heidi Klum halloweeni jelmeze sokkoló

Csinált már meredek dolgokat halloween alkalmából, de ez most mindent überelt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés