Azt már tudjuk, hogy a -1. napon Robbie csap bele a fesztiválba, de lesz itt még szeletelés az End Show-n, és egyéb nyalánkságok is. Sok-sok név következik.

A jelenlegi lista egyelőre igazi nagyszínpados produkciókat nem annyira vonultat fel, az A38 Színpad programjai kerülnek előtérbe, ahol nagyjából azok járnak jól, akik reggeltől estig rajta vannak a Petőfi Rádión. A Nagyszínpadon biztos, hogy fellép majd a Gogol Bordello, augusztus 16-án az End Show-t pedig Martin Garrix prezentálja. Az A38 sátor fellpői között üdövölhetjük a következő előadókat és bandákat: The Ting Tings, Passenger, Ella Eyre, Milky Chance, Jungle, Tyler the Creator, Infected Mushroom, Enter Shikari, Gramatik, Jett Rebel, Kensington, Camo & Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, Danny Bird & MC Dynamite.

Visszatér a Party Aréna is, ahol ők kevernek majd: W&W, Sander van Doorn, Bassjackers, Jaguar Skills, Julian Jordan és Sidney Samson. A World Music Stage új bejelentettjei: Mariza, Leningrad, Che Sudaka, Goran Bregovic and the Wedding Funeral Band, valamint a Canzoniere Grecanico Salentino. A Colosseum helyszín is erősít, olyan nevekkel mint Gui Boratto, Dixon, Apollonia, Michael Mayer, Marcel Dettman és a My Favorite Robot. Aki örül a neveknek, az örvendezzen, aki nem, az még várjon, mert lesznek itt még nagyszínpados bejelentések hamarosan.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés