Lassan-lassan elérkezünk a deepfake nevű képmanipuláló algoritmussal készült videók csúcsára. Ez a legújabb eresztés például már nagyon közel jár... vagy már fel is ért oda.

A Ctrl Shift Face nevű YouTube-csatornának nem ez az első ilyen alkotása, hiszen az üzemeltetők konkrétan abból élnek, hogy arcokat cserélgetnek közismert filmekben. Most az első Terminátor-filmben rakták oda Sylvester Stallone arcát Arnold Schwarzenegger arcának helyére, míg az osztrák tölgyből lett az egyik punk, akit a jövőből érkező gyilkológép a csillagvizsgálónál hazavág. A pórul járt suhancok másik két tagja sem akárki: Jim Carrey és Brad Pitt kapja az ívet.

Ez már önmagában káprázatos kiforgatása az 1984-es eredetinek, de az agymenésnek itt még nincs vége, és a későbbiekben azt is megnézheted, hogyan nézett volna ki Mark Zuckerberg áldozatként, majd Sarah Connor szerepében maga Willem Dafoe alakít hatalmasat, miközben olyan további vendégszereplőkkel is találkozhatsz itt-ott, mint George Clooney, Bill Hader, Paris Hilton vagy Kanye West.

Nem tudjuk eldönteni, hogy ez a klip inkább vicces vagy inkább kísérteties, de az biztos, hogy bombasztikus.

Ez is érdekelhet:

Hivatalosan is megerősítették, hogy folytatás készül a Jokerhez

Örömhírt tett közzé 2019 egyik legjobb filmjének rendezője.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában