Aki figyelemmel kíséri az HBO új sikersorozatát, annak nemigen jelent nagy meglepetést, hogy már be is rendelték a második évadot.

Hiszen már az első részt is rengetegen látták, de a második epizód még ehhez képest is gigantikus, az HBO történelmében példátlan, 22 százalékos nézőszámnövekedést tudott elkönyvelni. Közben mind a kritikai, mind a nézői visszajelzések nagyon jók, ráadásul a közösségi médiában is ezerrel pörög a széria, vagyis a folytatás berendelése nagyjából már a premier óta betonba volt vésve.

Végül az HBO és a Warner közös közleménye erősítette meg a dolgot, amikor a Twitterre végre feltöltöttek egy klipet a várva-várt, és a rajongók által már hetek óta biztosra vett Season 2 felirattal.

Nem akarunk spoilerezni, ezért a videojátékok világában nem annyira otthonosan mozgó nézők számára egy szót sem árulunk el a The Last of Us Part II cselekményéből, mivel nagyon valószínű, hogy a második évad ezt fogja feldolgozni.

Legyen elég annyi, hogy a folytatás sokkal keményebb lesz, mint az első évad, amiből még bőven van hátra néhány komolyabb fordulat és erős pillanat.

Ez is érdekelhet:

Te láttad már, milyen bombázó rejtőzik A halottak hadserege című film zombikirálynőjének förtelmes maszkja alatt?

A film egy közepes zombihorror-akció, teljességgel felejthető karakterekkel, de legalább a főzombi elképesztően dögös.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában