A Netflix szenzációja, A Tinder-csaló című dokumentumfilm rendesen felpiszkálta az emberek igazságérzetét.

Különösen az okozott felháborodást, hogy miután a címszereplő Simon Leviev – igazi nevén Shimon Hayut – nagyjából tízmillió dollárt csalt ki a Tinderen megismert lányoktól, mindössze öt hónapig volt börtönben 2019-ben, majd onnan szabadulva valahogyan ismét méregdrága vacsorák, luxusautók és jachtok között találta magát, amit az Instagramon vérforraló alapossággal dokumentált is.

Szívből reméljük, hogy a Netflix új filmje tönkreteszi egy ember életét

Még soha nem kezdtünk azzal cikket, hogy „Nem hiszed el ezt a szarházit!”, de most ennek is eljött az ideje.

Emberünk közzétett képein és videóin láthattunk egy gyönyörű modellt is, Hayut aktuális barátnőjét, akinek a jelek szerint fogalma sem volt arról, kivel tölti az idejét. Nem csoda, ha szegény teljesen gyanútlan – gondoltuk a film megtekintése közben –, hiszen a csaló arca a doku bemutatása előtt nem volt annyira ismert, addig csak egy leleplező cikkben bukkant fel, mely bár annak idején nagy felháborodást keltett, de azért nem katapultálta világhírig a gátlástalan csalót.

Nem úgy a Netflix alkotása, mely néhány nap alatt több országban is a nézettségi listák első helyére ugrott, világhírűvé téve Hayut arcát, így remélhetőleg ráébresztve aktuális barátnőjét, hogy talán okosabb még azelőtt lelépni, mielőtt még ő is százezreket hagy az imposztor kasszájában. Néhány nappal a dokumentumfilm premierje után Hayut törölte az Instagram-fiókját, és eltűnt a kíváncsi szemek elől.

Mivel emberünk az Instagram-bejegyzéseiben megjelölte legutóbbi barátnőjét, ezért nem volt nehéz kideríteni, hogy kiről van szó. A hölgy nem más, mint Kate Konlin, egy izraeli modell, aki, mint kiderült, saját elmondása szerint tisztában volt párja előéletével.

A The Sun kicsit utánajárt a dolgoknak és kiderítette, hogy Konlin a nyáron a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy kapcsolatban él. A Mako nevű izraeli magazin munkatársának elmondta, hogy a barátja

semmit nem titkolt el előle, és nagyon fontos volt neki, hogy mindent elmondjon a barátnőjének már a kezdetektől.

A modell elmondása szerint Hayut négy hónapig ostromolta őt, mire sor került az első randira, melyen elmesélte neki az előéletét. Kérdés persze, hogy pontosan mit adott elő. Az elég valószínű, hogy nem a valódi nevén mutatkozott be, hiszen az Instagramon még mindig Simon Leviev néven parádézott, vagyis a dokumentumfilm egészen biztosan tartogatott néhány meglepetést Konlin számára, aki azt is elmondta korábban, hogy szerinte a párja elleni vádak nagy része hatalmas hazugság, hiszen – idézzük –

Pont annyiért vett nekem ajándékokat vasárnap, amennyit állítólag kicsalt az áldozataitól. Ez abszurd! Miért csalna ki több tízezer dollárt egy lánytól, ha közben pont ennyit napi szinten elkölt? Ennek semmi értelme!

Ezek szerint a modell magától a csalótól hallott a vádakról, aki még dokumentumokat is mutatott neki, melyekkel bizonyította, hogy sikeres ingatlanbefektető. Konlin Instagram-oldala zárt, így nem tudjuk megmutatni, de a The Sun cikke szerint nem úgy tűnik, hogy még most is mindennapi kapcsolatban van Hayuttal. A dokumentumfilm bemutatása előtt egy másik cikkben is nyilatkozott Hayutról, akiről még akkor is elmondta, hogy nagyon nagy ingatlanüzletekben van benne, és mindenhova testőrök serege kíséri. A modell a cikkben úgy hivatkozott rá, mint a legnagyszerűbb emberre, akit valaha ismert.

A fentiek miatt nem tudjuk eldönteni, hogy Hayut dörzsöltsége vagy Konlin naivitása miatt legyünk-e jobban elképedve, de azt reméljük, hogy a Netflix filmjének megtekintése után a hölgy egy kicsit átértékelte a dolgokat!

Ez is érdekelhet:

(forrás: The Sun)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában