Nyilván hülye lennél kihagyni a koncert, amit az állatok megmentéséért és a húsmentes táplálkozás népszerűsítéséért szerveznek közvetlenül karácsony előtt.

Egy kisebb punkközösség idén december 22-én már nyolcadik felvonását rendezi meg a Tiszta GYÁSZ! koncertsorozatnak, amit a szervezők és a fellépő zenekarok nem csak szimplán egy karácsonyváró(?) arconpörgés miatt hoznak össze.

Az esemény célja évről évre ugyanaz, minél több pénzt és adományt gyűjteni egy kiválasztott állatmenhely lakóinak, idén a Tatabányai Tappancs Állatotthon és Alapítvány részére ajánlják fel a szervezők az est bevételét. Vagyis azért kell elmenned bulizni, mert segíthetsz a kutyákon.

Minden anyagi és nem anyagi támogatást szívesen vesznek, az alapítványnak kutyatápra, pokrócra, de főleg kutyasamponra lenne leginkább szüksége. Az adományokat a szervezők juttatják el az állatotthon számára.

Plusz az eseményen megismerkedhetsz a húsmentes táplálkozással, ugyanis becsületkasszás (értsd: annyit fizetsz, amennyit akarsz) vegan büfé is lesz hamburgerekkel, szendvicsekkel és sütikkel.

Az eseményről bővebb információt ITT találsz!

És ha nem csak az állatokon, hanem az elesettebbeken, a rászorulókon és a hajléktalonokon szeretnél segíteni, akkor így tehetsz értük egész sokat:

(Fotó: keksz.net - photo & video)

És ezt olvastad már?
Fura című film készült George Foremanről, és már itt is van az első teljes előzetese
További cikkeink a témában