Hardy majdnem annyira sportember, mint amennyire színész. Nemrég attól volt hangos a sajtó, hogy egy jótékonysági bajnokságon széthajigálta a mezőnyt, és most ismét alakított.

Először is essünk túl egy gyors nyelvtanórán! Hardy a brazil dzsúdzsucut űzi, és ezt akkor is így kell írni magyarul, ha a múltkori cikkünk Facebook-bejegyzése alatti kommentszekcióban nagyon sokan anélkül küldtek el minket a fenébe az írásmód miatt, hogy előtte tájékozódtak volna.

Most a The Guardian jelentette, hogy az angol színész ismét belevetette magát a küzdelembe, ezúttal a 2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship nevű versenyen. A megjelenése még a szervezők számára is meglepetés volt, ugyanis a nevezés során a színész a születési nevét használva, azaz Edward Hardyként adta le jelentkezését.

Az eseményre egy Milton Keynes-i iskola tornatermében került sor, és Hardy számára ez is aranyéremmel végződött, miután a súlycsoportjában induló összes versenyzőt legyőzte. A lap egy helyszínen készült videót is közreadott, melyben az látható, ahogy a sztár a kopogásig fojtja le egyik ellenfelét.

A bajnokságon készült néhány kép is a színészről, melyeken Hardy meccs közben és az éremmel pózolva is látható.

A szervező elmondta a The Guardian riporterének, hogy Hardy nagyon kedves és előzékeny volt, sőt, a rajongói kéréseket sem tagadta meg és boldogan fotózkodott az emberekkel, ezért nagyon szívesen látták az eseményen.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A Black Adam buktája jelzi, hogy az embereknek kezd elegük lenni a szuperhősökből