Ez az eset hat éve történt, 2017 áprilisában, és annyira irtózatosan vagány, hogy nem lehet elégszer elmesélni. Ha még nem hallottad, még akkor is meg fogsz lepődni, ha hozzánk hasonlóan te is tisztában vagy vele, mekkora király arc ez a Tom Hardy nevű angol csávó.

Emberünk az események idején éppen Nyugat-Londonban grasszált, amikor arra lett figyelmes, hogy két tolvaj elköt egy robogót. Egy járókelő később elmondta, hogy a sztár azonnal átkapcsolt szuperhős-módba, és az elkövetők után eredt.

A sétáló Tom Hardy

Valld be, te sem éreznéd nagyon komfortosnak azt az élethelyzetet, melyben egy habzó szájú Tom Hardy fut utánad és hát a tolvajoknak is befigyelhetett valami a gatyába, olyannyira, hogy a robogóval egy piros lámpánál álló Mercinek csapódtak.

A sérült kétkerekű (forrás: The Sun)

Az egyik elkövető lent maradt, a másik azonban menekülőre fogta és elkezdett kerítéseken átugrálni. Hardy sem tökölt sokat, ment utána, mint egy szagot fogott vadászkutya.

Az üldözés útvonala (forrás: The Sun)

A lakónegyed másik oldalán aztán a sztár elcsípte a srácot, lenyomta a földre, átkutatta a ruházatát fegyverek után, aztán úgy térdelt rajta tovább, mintha csak lazulna egy kicsit a hirtelen futkározás örömére.

Amikor az egyik szemtanú megkérdezte tőle, mi a szitu, csak ennyit válaszolt:

Ez a kis szarházi ellopott valamit, most pedig szerzett magának egy törött lábat.

Lehet ennél lazább valaki? Hidd el, hogy lehet. Később ugyanis Hardy így foglalta össze egy sorban a történteket:

Elkaptam a faszfejet.

Ezzel a történettel Hardy akkor hivatalosan is elérte az eszetlen nagy királyság-szintet, és azt sem mondhatjuk, hogy azóta a babérjain csücsül.

Tavaly például több harcművészeti bajnokságon is megjelent, hogy megmutassa, milyen fából faragták, és bizony kivétel nélkül lenyomott mindenkit, akivel szembe került:

Hősünk ez a faszi!

Ez is érdekelhet:

200 ezer dollárt, azaz 68 millió forintot szórt szét az autópályán egy amerikai férfi, hogy így áldja meg az autósokat

Kivette a családja összes pénzét, aztán elkezdte a bankókat kidobálni az ablakon.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában