Értjük, hogy kellett a pénz. De néhány amerikai sztár mégis valami olyat vállalt be, amit nagyon nem kellett volna.

 1. 10 / 10

  Sylvester Stallone

  Nehéz volt választani Sly japán munkái közül, ezért nem is próbálkoztunk ilyesmivel. Sztárunk edzés után csatakosra izzadva gyerekekkel parolázik, majd nyilván némi porlevessel vezeti le a feszültséget. Thomas Anderst alázó göndör séróval sonkát ajánl, majd némi sört is fehér háttér előtt, olyan intenzitással, mintha Rockynak az utolsó meccsén kocsonyássá ütötték volna az agyát, angoltudása pedig visszaesett volna egy hároméves albán kisfiú szintjére.

 2. 9 / 10

  Michael J. Fox

  Vannak kínos pillanatok az ember életében. Ez pont ilyen. Fox hatalmas sövényvágóval parádézik, a más kertjében burjánzó sövényből sunyin maciformát nyír, majd a nyomába ered Godzilla asszonykája, Godzilláné Miyagi Etelka, hogy rendet tegyen egy seprűvel. Mindez olyan burleszk formában, amitől Chaplin zokogva adná fel a karrierjét. Minden egyes pillanata vállalhatatlan.

 3. 8 / 10

  Nicolas Cage

  Ha nem lenne meg: a pachinko a japánok egyetlen legális szerencsejátéka. Láthatóan Nicolas Cage is rácsúszott a pia és a nők mellett, ezért dalt is írt új szenvedélyéről, melyet egy zongorán vezet elő. Bár ne tenné. A többi változat sem sokkal vállalhatóbb, sőt, az ufókkal táncoló, zebramintás üléshuzatos reklám egyenesen olyan, mint egy LSD-s álom.

 4. 7 / 10

  Harrison Ford

  Még mindig a Kirin, a sör, amelyet Sly is melegen ajánl. Han Solo már eladta az Ezeréves Sólymot, szóval ihat a szanuában, majd valaki hazaviszi. A koncepció kissé érdekes, de semmi baj, Fordnak az egész reklámsorozathoz csak négy szót kellett megjegyeznie, azzal viszont remekül elboldogul, bőszen ismételgeti is a mondatát minden harmadik másodpercben, hogy beleégjen az agyunkba, hogyan kell majd Japán bármely indokolatlan pontján rendelni egy korsó Kirint.

 5. 6 / 10

  Britney Spears

  Most már tudjuk, hogy Britney magángépe rózsaszín volt. És még a repülőn is volt mellette egy nagydarab, feka (bocsánat, afro-amerikai) testőr, biztos, ami biztos alapon, nehogy kiderüljön, hogy egy Steven Segal kaliberű lény mégis felkerült a gépre, és a raktérben várja a megfelelő pillanatot Spears kisasszony likvidálására. Emberünk pedig csakis egy rózsaszín gumicukortól lesz jobb kedvű, és nem attól, hogy az akkor még férfikedvenc énekesnő kb. privát táncshow-t tart neki a tündibündi bulirepcsin.

 6. 5 / 10

  Arnold Schwarzenegger

  Minden idők legvállalhatatlanabb reklámsorozatát tudta le Kalifornia egykori kormányzója, de neki elhisszük, hogy kellett egy speciális ital, amitől egy pillanat alatt idiótán muhaházó Terminátorrá válik. Gyanús, hogy nem csak taurin és koffein, hanem valami illegális anyag is került a palackba, mert a videót lezáró röhögést egyetlen épelméjű ember sem lenne képes produkálni.

 7. 4 / 10

  Bruce Willis

  Mint megtudjuk, Bruce csakis idióta hálóruhában, sapkában és három tonnányi indokolatlan vezetékes telefonnal az ágya körül tud elaludni. De semmi gond, hiszen van egy fegyvere, amivel ki tudja irtani a szobájában található összes telót, majd álomba szenderül az animékből lopott izzó stukkerral. Yippie-Kai-Yay, motherfuckers!

 8. 3 / 10

  Kiefer Sutherland

  Jack Bauer kemény arc, ez világos. De mégis létezik két dolog, amelyek kizökkenthetik a világmegmentő akcióból. 1. A japán iskoláslányok, akik öntudatukra ébredve elfoglalták a metrószerelvényt. 2. A japán zacskós energiaital. Ezt látva követelünk még egy évadnyi 24-et, ahol Jack bajba kerül, mivel egy japán sulis lány, energiaital-gyáros felmenőkkel Amerika meghódítására készül. Vajon melyikük nyerne?

 9. 2 / 10

  Hulk Hogan

  Álmatlanul forgolódtunk Nick Árpi saját dala, a Szeresd a gyerekeket után, pedig nem is tudtuk, hogy Hulk Hogan is dalolászik, főleg, ha jól meg is fizetik érte. Bárgyú mosolyával előadott gyerekdalocskája azonnal üt, a kölykök is szeretik, ártatlanul vigyorognak rá, a felhők között pedig még egy klímaberendezést is fel bír emelni. De ha nem érkezik meg az utalás, akkor egyetlen mozdulattal applikálja rá a rendező fejére.

 10. 1 / 10

  John Travolta

  Tokyo Drink. Az alkoholos ital, ami táncossá tesz, és gyúrnod kell, más választásod nincs. Travolta szokásos rongylábával teszi feledhetetlenné a produkciót, úgy tolja részegen a kondigépeken, mintha azokon nem is lenne súly (valószínűleg nincs is), kajánul ránk kacsint, a végén pedig Van Dammot szégyenítő repülőrúgással ugrik át a képernyő egyik sarkából a másikra. És ha még azt is hozzátesszük, hogy az ital neve egyáltalán nem Tokyo Drink, hanem Takara Chu-Hi, meglesz a fejünkben a káosz amigos?

   

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában