Az Amazon Prime komolyan gondolja, hogy betör Magyarországra.

Az Amazon már korábban szólt, hogy lokalizált tartalmakkal próbál beférkőzni a magyarok kegyeibe, így szinkronos, de minimum feliratos filmek és sorozatok lesznek a kínálatukban, amiből már pár meg is érkezett, így például a The Boyst is lehet magyarul nézni, ha arra lenne igény. Azt viszont nem igazán értettük, miért akadt meg a folyamat, és a pletykák szerint már a premierre elkészült Amerikába jöttem 2 szinkront hogyhogy nem lőtték fel a filmhez.

Erre a kérdésre (illetve arra, hogy igaz volt-e a pletyka, de valószínűleg igen) nem tudjuk a választ, azt viszont igen, hogy végre a Coming 2 America, a Borat utólagos mozifilm és a One Night In Miami is fent van az Amazon Prime kínálatában magyar szinkronnal. Aki azért nem nézte meg Eddie Murphyék folytatásának, mert hiányolták belőle a magyar hangokat, az most nekieshet a filmnek. Reméljük, hogy az Amazon nem áll le a lokalizált tartalmak gyártásával.

Ezt írtuk a filmekről korábban:

Az Amerikába jöttem 2. nem a folytatások királya, de legalább nem fáj

Akeem visszatért, és bár valójában semmi indoka sincs arra, hogy 30 év után újra itt legyen, legalább nem bántja meg a régi rajongókat. Sőt, néha rendesen kiszolgája őket.

A Borat 2 undorító, de nagyon betalál

Sacha Baron Cohen talán legnépszerűbb karaktere nem véletlenül tért vissza. Amerika sokkal kiábrándítóbb hely, mint valaha.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A magyar katonai akciósorozat nagy előzetesében nagyon megy a durrogtatás

Történelmi számsort húztak ki az ötös lottónál

További cikkeink a témában