Pandémia van, ezért igencsak magasan van az ingerküszöb, ha a filmek premierdátumának csúszásairól van szó.

A 25. James Bond-mozi, a Nincs idő meghalni például már annyit csúszott, hogy egyes jeleneteihez hozzá kellett nyúlni, hogy ne tűnjön úgy, a 007-es elavult technológiával hajkurássza a szupergonoszokat.

A Venom 2. – Vérontó eredetileg tavaly október 2-án jött volna, de a mozik bezárása miatt 2021. június 25-re tolták a premiert, majd onnan is átpakolták, először szeptember közepére, majd október közepére, és csak ezek után jött a pletyka, hogy még a 2022 év eleji premier sincs kizárva.

Aztán a Sony mégsem módosított az október 14-i bemutatódátumon... vagy mégis, mert mint kiderült, ismét hozzányúltak a naptárhoz, bár ennek most kivételesen örülhetünk.

A Venom 2-t ugyanis két héttel előbbre hozták.

Ez azt jelenti, hogy Amerikában október 15. helyett október 1-jén kezdik el vetíteni, vagyis nálunk valószínűleg már szeptember 30-án a mozikba kerül. Az utóbbival kapcsolatban csak azért rezeg a léc, mert az emlegetett Bond-mozi is ezen a napon debütál, ami erős gondolkodásra késztetheti az európai forgalmazókat.

A Sony feltehetőleg a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája kiemelkedő mozis szereplése miatt döntött a korábbi premier mellett.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
Sikeres nők a szoftveriparban - ilyen volt a Lányok Napja a memoQ-nál
Hirdetés