Videojátékon dolgozik a Trónok harca írója

A tévésorozatra adaptált Trónok harca véget ért, ezért a rajongók vigyázó szemeiket George R. R. Martin felé fordítják, kicsit sem idegesen kérdezve, hogy mikor jön már a regényfolyam folytatása, Mr. Martin?!

Nos, nekik nem túl jó hír, hogy a jelek szerint az író nem igazán feküdt rá A tűz és jég dala folytatására. Már korábban is felmerült a pletyka, hogy Martin elkezdett együtt dolgozni a japán From Software-rel, melynek olyan ikonikus játékokat köszönhetünk, mint a Dark Souls-sorozat, a Bloodborne, vagy a legutóbbi dobásuk, a Sekiro: Shadows Die Twice.

Ezek mindegyike remek játék, így a játékosok természetesen elkezdtek reménykedni, de végül a szóbeszédről nem jött semmilyen megerősítés.

Most azonban Martin a blogján arról tájékoztatta a követőit, hogy valóban konzultált egy japán játékfejlesztővel, de ennél többet nem árult el a dologról. Vagyis egyre valószínűbb, hogy a hír igaz, azóta ráadásul egy videojátékos magazin megszellőztette, hogy az író valóban a From Software-rel kokettál, mégpedig egy északi mitológiában játszódó játékkal kapcsolatban, aminek a munkacíme GR. (Állítólag a Great Rune rövidítése.)

A könyv rajongói ennek biztosan nem örülnek, de az is biztos, hogy a legtöbb gémernek most igencsak felment a pulzusa. Állítólag az E3-konferencián lesz leleplezve a játék.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon