A cím sajnos tényszerű. Egy 88 éves francia férfi múlt szombaton este amiatt jelentkezett ellátásra a touloni kórházba, mert egy húszcentis világháborús bomba szorult a végbelébe.

A Sainte Musse kórház recepcióján természetesen nagy lett a riadalom, hiszen ezek a robbanóeszközök az eltelt nyolcvan év ellenére is tudnak nagyon veszélyesek lenni. Az öregurat mondjuk ez nem akadályozta meg abban, hogy szexuális segédeszközként használja a leharcolt bombát.

Inkább nem akarjuk elképzelni, mennyire izzasztó élmény lehetett, amikor a bácsika rájött, hogy ez bizony magától nem fog kijönni, ezért muszáj orvosi segítséget kérni.

Ezen a képen már odakint látható az eszköz:

A bombát végül csak műtéti úton tudták eltávolítani a kórház sebészetén, de a kellemetlen procedúrát még biztos, ami biztos alapon megelőzte a közintézmény teljes evakuálása, így szegény kisnyugdíjas kénytelen volt lemondani a diszkrécióról.

A tűzszerészek elmondták, hogy annak nagyon kicsi a valószínűsége, hogy egy ilyen bomba elműködjön, vagyis felrobbanjon, de azért mi semmiképpen nem javasolnánk, hogy ha valaki ilyet talál, elkezdje vele az orrát piszkálni.

Ennek a sztorinak is van tehát tanulsága, így a közszolgálatiság jegyében jobbnak láttuk, ha megosztjuk veled.

(forrás: Daily Mail)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Elképesztő kedvcsináló érkezett a Stranger Things világában játszódó színdarabhoz

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés