Onnan is látszik, hogy hivatalosan is vége a nagy fesztiváléhínségnek, hogy két év kihagyás után idén végre ismét támad Magyarország legkülönlegesebb fesztiválja. Újra van VOLT!

A szervezők szerencsére nem lustálkodtak, amikor összeállították a lineupot. Az első napot a Telekom Nagyszínpadon helyből az Ivan & The Parazollal nyitja, akiket a Carson Coma követ, majd jönnek a tankok, azaz a Tankcsapda, és az estet ezen a színpadon a Muse zárja. Holnap itt a Brains kezd, aztán Skillet koncert következik, majd a Bagosssy Brothers Company és főzenekarként a Killers lép színpadra.

A lendület egész héten kitart, hiszen csütörtökön a Dzsúdló, a Follow the Flow, a brit énekes Yungblud és a szintén brit Bring Me The Horizon nyomatja a bulit. Pénteken érkezik a nagyszínpadra Azariah, aztán az Irie Maffia, Halott Pénz és Sum 41, majd a VOLT zárónapján ugyanitt a Platon Karataev, Passenger, Majka & Curtis, és végül a Pendulum adja a talpalávalót.

És ez csak a húzónevek egy része, hiszen két további zenei színpadon további több mint hatvan produkció szórakoztatja majd a VOLT-ra kiéhezett fesztiválozó közönséget, a többi tematikus helyszínről nem is beszélve.

A teljes programot itt nézheted meg, jegyet pedig itt vásárolhatsz az év első hamisítatlan nyári zenei fesztiváljára.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A deres hajú férfi, aki serpenyővel kergetett el egy krokodilt
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő