Az év legrosszabbult castingolt szerepében Yasmin Kassim a bolíviai dzsungelben élő bennszülöttet alakíthatott. De hát ő nem a 2013-as Miss Ausztrália szépségverseny második helyezettje? De.

Ha láttad a Dzsungelt, joggal húzhattad fel a szemöldököd, amikor előkerült a film kb. 2/3-ánál az a bizonyos bennszülött lány az őserdőben, tökéletesen vágott frufruval, tökéletes bőrrel, magyarul nagyjából annyira tűnt bennszülöttnek, mint a saját szobacicád. A lányt az a Yasmin Kassim alakította, akit valószínűleg még profi sminkesek sem tudnának igazán elcsúfítani, ő ugyanis 2013-ban kis híján megnyerte a Miss Australia szépségversenyt, második lett, de már igen korán felfigyeltek rá, nem is akárki, egyenesen Michael Jackson szúrta ki őt egy biztonsági kamerán, amikor a HIStory turnéja Kuala Lumpurba ért. Akkoriban Yasmin és családja ott élt, Jacko meglátta, és bele is pakolta a kicsi lányt az Earth Song és a Heal the World klipjébe. Ekkor még csak hatéves volt.

Jó sok idő telt el, amíg megkapta szerepét az ausztrál Neighbours sorozatban, ott azonban nagyon sokan megismerték, hiszen pár rész erejéig vissza-visszatért a szériába, ami bőven elég volt ahhoz, hogy nem sokkal később Los Angelesbe költözzön, és elkezdjen meghallgatásokra járni. Ha a szépségén múlik, akkor biztosan befut. Elég néhány pillantást vetni Yasmin Instáját, és máris beleszeret mindenki. Mutatunk pár fotót erről a szépségről, aki bár bennszülöttként nem vizsgázott túl jól (igazából nem rajta, hanem a sminkeseken múlt), azért a szívünkbe lopta magát.

🐬💙💦🐬💙💦🐬💙💦🐬💙💦🐬💙💦🐬💙💦🐬💙💦🐬💙💦🐬💙💦 #mermaid

A post shared by Yasmin Kassim (@yasminjkassim) on

Még több fotóért irány Yasmin Kassim Instagramja!

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder