Komoly dolce vita lesz holnaptól a Balaton partján Zamárdiban, idén ugyanis először startol el a MOL Nagyon Balaton új, háromnapos butikfesztiválja, a ZamJam, ahol a kultúra és a féktelen bulizás széles mosollyal borulnak egymás karjaiba.

A második nyári hónap távozása keserédes apropó, hiszen augusztusnak már a sarkát tapossa az ősz, amit szintén lehet szeretni, de a legmelegebb évszak pezsgését kérlelhetetlenül felváltja szeptember visszafogott szépsége. Most azonban még a nyár vastagjában vagyunk, amit nem érdemes csak félig megélni, a ZamJamen pedig tényleg hatalmasat haraphatsz a vakációs életérzésből.

A fesztivál fő helyszínén a Kool & the Gang, Shaggy, a Geszti Funky, a Jazzanova és Charlie lesznek a fő fellépők, és ez lesz az első alkalom, hogy Szikora Róbert és az R-Go vendégeként a Valmar is fellép, hogy előadják az idei év egyik legnagyobb slágerét az Úristen című számot, aminek biztosan nagyon fogsz örülni, ha nem formatálta még le az agyad az a nagyon súlyos dallamtapadás, amit ez a szám képes okozni az emberben.

Mutatjuk a húzóneveket napokra lebontva:

A teljes programot itt találod, jegyeket pedig itt szólíthatsz magadhoz.

A bulizás mellett a ZamJamen a kultúrának is jut hely, hiszen napközben jazz-koncertek lesznek, az éttermek teraszain pedig DJ-k és írók várják a vendégeket. A Best of Balaton csapata is a fesztiválon osztja ki idei életműdíjait azoknak, akik évtizedek óta dolgoznak a Balatonért. Jásdi István és Mauro Tenebruso a helyszínen veszi át az elismerést, az év elején elhunyt Halas Karcsi poszthumusz életműdíját pedig a családja veszi át.

(főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Most már biztos, hogy Justin Bieber jön a Szigetre

A sztár rajongói megnyugodhatnak.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában