Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mi mást tehet az ember egy hideg téli estén, mint hogy bebújik a jó meleg szobába, és betesz valami zenét. Most jó és rossz verziókat is ajánlunk minden eshetőségre.

Ash – Burn Baby Burn

Égj, bébi, égj! De az a legjobb, ha felveszed a fűtést, és úgy izzadsz a szoba hőségében. Az Ash pattogós dalával bíztathatjuk a radiátorunkat gyors melegedésre.

Johnny Cash – Ring of Fire

A kör közepén állok. Körbevesznek radiátorok, vagy villanymelegítők, kinek melyik tetszik. Cash bátyánk búgó hangja adjon neked erőt a felmelegedéshez!

Nelly – Hot in Herre

Ha túlságosan erősre húztad a fűtést, akkor kövesd Nelly példáját, dobd le a textilt, és kezdj partizni a nappaliban. Hátha van a közelben néhány női egyed, aki követi a példát.

Bangles – Eternal Flame

A sosem múló láng, amelynek gondolata elkísér minket a repkedő minuszokban. A tűz lángja, vagy maga a dal okoz nagyobb szenvedést valójában?

Jamiroquai – Canned Heat

Nagyjából az a Jamiroquai dala, amit a címében ígér, csak fel kell pattintani, és bármikor annyit táncol rá az ember, hogy azonnal melege lesz, még akkor is, ha odabent is repkednek a mínuszok. Aztán ha vége a táncnak, valamiért elindul egy bankba...

Tom Jones & Cerys Matthews – Baby It's Cold Outside

Odakint hideg van, minek is mennél. Erről énekel Tom Jones és bájos partnere, meg úgy nagyjából a fél világ, aki feldolgozta már ezt a klasszikust.

Shemekia Copeland – Turn the Heat Up

Egy igazán erős női énekhang kér arra, tekerd fel a fűtést, szóval ne gondolkozz, tedd meg azonnal. Shemekia ránézésre sem viccel, jobb lesz engedelmeskedni.

Kate Bush – In the Warm Room

A zseniális énekesnő olyan hangfrekvenciával indítja ezt a dalt, amitől még egy aranyhörcsög is viszonylag gyorsan vallana maga ellen, de melegedéshez vagy az azt segítő összebújáshoz még így is jó választás.

Bush – The Sound of Winter

Ugyan a tél hangjai átsejlenek az ablakon, mégsem érdekel minket, mert a jó meleg szobában pihenünk, ráadásul ilyen remek dalokat veszünk elő, mint ez a kései Bush-zsenge. A bólogatás is melegít, ha még nem mondtuk volna.

The Roches – My Winter Coat

És ha végképp ki kell menni a hidegbe, akkor íme egy ideillő óda a télikabáthoz, amelyet meghallgatva az embernek az életkedve is elmegy, de legalább rájön, hogy mindig lehet rosszabb. Ennél a dalnál még a téli hideg is jobb.

Tovább:
A Player legfrissebb cikkeihez
A legszebb jéghotelekhez
Színésznők meztelenül. Sajnos - Akiket nem akartál ruha nélkül látni a moziban

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.