Megvan az a sztori, hogy a világhírű bokszoló az Instagramon nagyon-nagyon csúnyákat mondott a melegekről, ami miatt később nyilvánosan bocsánatot kellett kérnie és a Nike kirúgta? A sztorinak itt nincs vége.

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, Manny egészen pontosan ezt találta leírni: „Ez csak józan ész kérdése. Látnak azonos nemű állatokat párosodni? Az állatok jobban járnak, ők különbséget tudnak tenni hím és nőstény között. Na most, ha a férfiak férfiakkal közösülnek, a nők pedig nőkkel, akkor rosszabbak, mint az állatok.”

Kezdjük ott, hogy a hírességek manapság pont azért bízzák profi stábra a közösségi médiában való megjelenéseik menedzselését, hogy ehhez hasonló ortóságok ne fordulhassanak elő. A szösszenetet hatalmas felháborodás követte, legutóbb még az A galaxis őrzői és a 007 Spectre – A Fantom visszatér sztárja, a volt pankrátor Dave Bautista is elmondta, mi a véleménye az esetről. Íme!

Na, az a véleményem, hogy Manny egy kibaszott idióta - mondja a hegyomlásnyi Dave a kamerába, Manny pedig valószínűleg egy kicsit még mélyebbre süllyed otthon a foteljében. Nem csoda, hogy a színésznek ilyen lesújtó a véleménye a bokszoló kirohanásáról, hiszen a következő másodpercben azt is elmondja a riporternek, hogy az édesanyja leszbikus. Ha valaki azt mondja az édesanyámról, hogy egy állat, feldugom a lábam a seggébe - folytatja.

A riporter persze azonnal szenzációt szimatol és meg is kérdezi, hogy Dave szívesen adna-e leckét Mannynek tiszteletből, de erre természetesen nem kaphat pozitív választ. Harcosként tisztelem és felnézek rá, de a véleménye egy nagy rakás szar. Emiatt csökkent a szememben, de természetesen jó egészséget kívánok neki - tér ki az ajánlat elől, majd hozzáteszi: A véleményét pedig dugja fel magának!

Mit is mondhatnánk erre? Respekt, Dave!

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában