Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szóval 1997-ben emberünk feljelentést tett a frankfurti belvárosi rendőrkapitányságon, mivel szerinte ismeretlen elkövető ellopta a kocsiját.

Gyors előretekercselés húsz évvel; egy régi gyárépületben lévő parkolóház nagyon útban van, ezért elkezdik lebontani, csak éppen a megsemmisítés előtti helyszínfelmérésen kiszúrnak egy magányosan álló autót. Szólnak hát a rendőrségnek, mely a jármű alvázszáma alapján belövi, hogy a kocsit bizony húsz évvel ezelőtt ellopták.

Azaz nem, amint ugyanis közölték a hírt a ma már 76 éves tulajdonossal, az a fejéhez kapott és bevallotta, hogy bizony ő maga hagyta ott a szeretett autót a parkolóházban. Amit aztán annak rendje és módja szerint bezártak, arra pedig mindenki vastagon tett, hogy egy személyautót valamiért senki nem akart elszállítani.

A tulajt a lányával együtt a rendőrség szállította el a rég elveszett gépkocsihoz, ami – ezt mondjuk tutira kitaláltad magadtól is – időközben teljesen működésképtelenre rohadt. A rozsdabogjáról sajnos nincs kép, mire ugyanis a sztori eljutott a német sajtóhoz, a szerencsétlenül járt kocsit bezúzták.

Tanulság: mielőtt besétálsz a plázába, csinálj egy olyan képet a kocsidról, amin jól látszik a parkolóhely száma! Inkább ez, mint egy felesleges feljelentés.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.