Ez a lány meztelen fotókkal küzd az ausztráliai erdőtüzek ellen

A Los Angeles-i Kaylen Ward kiírta a Instagramra, hogy mindenkinek küld egy meztelen képet magáról, aki bizonyíthatóan legalább 10 dollárt adományoz egy olyan szervezetnek, mely az Ausztráliát pusztító erdőtüzek ellen harcol.

Mivel a hölgy így néz ki...

...képzelheted, mi történt ezután. Alig telt el öt perc, szállingózni kezdtek a fiókjába az üzenetek az átutalásokról készült bizonylatokkal, majd a sztorinak híre ment, és Kaylent szó szerint elárasztották a levelek.

Persze nincs sikersztori buktatók nélkül. Miután nyilvánosságot kapott a dolog, az Instagram letiltotta Kaylen oldalát, így kénytelen volt átvinni a Twitterre a kezdeményezést.

Itt egyébként azt is egyértelművé tette, hogy az általa küldött meztelen képeken nemcsak úgy ímmel-ámmal, hanem fullba nyomja az erotikát. Valahogy így:

Esélyes, hogy egy ideig leköti majd ez a projekt, ugyanis minden egyes levélre válaszolni akar. Elmondta, hogy valaki 5000 dollárt utalt egy segélyszervezetnek a felhívásra, ezért az illetőnek 50 képet és videót küld majd cserébe.

A dolognak mondjuk alapból nagyon mediahack szaga van, amit Kaylen még azzal is tudott fokozni, hogy elmondta, a családja a történtek miatt kitagadta, és a férfi, aki tetszik neki, hallani sem akar róla. Mindezt ennyivel reagálta le:

Szép tőle, de azért ne feledjük, hogy ez az egész felhajtás igen jól jön majd Kaylennek, amikor visszatér az Instagramra. A sztorival egészen biztosan sikerült bezsákolnia néhány százezer új követőt.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon