A rabtársnak egészen beteg indoka volt arra, miért ölte meg Amerika leghíresebb sorozatgyilkosát
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jeffrey Dahmernek élete végéig a sitten kellett volna rohadnia, de az egyik rabtársa jelentősen lerövidítette a büntetését.

Dahmer Amerika egyik leghíresebb sorozatgyilkosa volt. 1978 és '91 között legalább 17 férfit és fiatal fiút ölt meg Wisconsin környékén. A halál beállta után a holttestekkel közösült, végül egyes testrészeket megevett, vagy éppen magával vitt emlékbe, ha épp úgy tartotta kedve. Miután elkapták, az egy évig tartó tárgyalás végén, 1992-ben életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

A columbiai büntetés-végrehajtási intézetben sem igyekezett túlzottan, hogy a bentiek a keblükre öleljék. Élvezte, hogy a legtöbb fegyőr és rab azonnal pszichofosást kap a látványától. Ha észrevette, hogy egy őr idegessé válik a közelében, mellé érve azt ordította "harapok!", amikor pedig az egyenruhás rémülten hátraugrott, hangosan kiröhögte. A muri a beszállásolást követő második évben végül az életébe került, amikor 1994. november 28-án egy Christopher Scarver nevű elítélt egy fémrúddal betörte a fejét a fegyház zuhanyzójában.

Balra Scarver, jobbra Dahmer (mondókának sem rossz)

Scarver később a New York Postnak elmondta, hogy tulajdonképpen azért pattintotta fel a híres kannibál koponyáját, mert nem bírta Dahmer humorérzékét.

A leginkább ugyanis az idegesítette, hogy a sorozatgyilkos állandóan emberi végtagokat formált a börtönkosztból, és azokat ketchuppal bőkezűen meglocsolva elhelyezte a fegyház különböző helyiségeiben, csak hogy ezzel frusztrálja a fegyőröket és a többi elítéltet.

A gyilkosság napján erre még rátett egy lapáttal, hogy Dahmer egyik társával együtt odament Scarver mögé és hátba verte őt, majd amikor az megfordult, nem árulták el, melyikük volt az, csak kacarásztak kicsit, ahogy az rendes pszichopatákhoz illik. Scarver nem találta ezt annyira viccesnek, ezért hát először Dahmert pocsékolta agyon, aztán felkereste a másik vicces kedvű elítéltet a konditeremben és a biztonság kedvéért az ő koponyáját is beszakította ugyanazzal a vasrúddal, amit előzőleg is használt.

Itt a tanulság; a fegyóban óvatosabban tessék poénkodni, kedves pszichopata sorozatgyilkosok!

(via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.