A nyugat-viriginai Point Pleasantben egy betörő mégis volt annyira hülye, hogy ezt a nagyon egyszerű életvezetési tanácsot figyelmen kívül hagyta. Sejted a sztori végét.

Az illető annak ellenére is úgy gondolta, jó ötlet bemenni bármi mozgatható után Jeremy Ferrell házába, hogy

  • az illető lakása előtt két németjuhász-szobor is ki van állítva,
  • a kerítésre és a bajárati ajtóra is ki van rakva a nagytestű kutyára figyelmeztető tábla, és nem utolsó sorban
  • az illető rendőr.

Ha valaki jó helyzetfelismerési képességekkel rendelkezik, nemigen jut el odáig, hogy besurranjon a hátsó bejáraton, de egy helyi hülyének mégis sikerült.

Jeremy Ferrell biztos úr

Súlyosbító körülmény, hogy míg az illető a pincében kezdett el mókolni, a rendőr a családjával együtt odafent tévézett, míg Jeremy gyanús zajokat nem hallott lentről. Lement megnézni, mi újság, és ekkor érte tetten a betörőt, akivel egy kicsit még volt ideje dulakodni, mielőtt meg nem érkezett a házban élő három kutya, akik közül az egyik aktív, a másik nyugalmazott rendőrkutya, a harmadik meg csak simán szeret betörőket enni reggelire.

Ők azok

Szerencsétlen balekra egyszerre ugrottak rá a kutyák, lefogták, és ha minket kérdezel, ezután az ipse pislogás nélkül, imádkozva várta a helyszínre érkező járőröket.

Arról nem szólt a hír, hogy mi lett a betörővel, de előfordulhat, hogy néhány helyen végig kellett rajta menni a varrógéppel. Betörés miatt állítják bíróság elé.

(via)

És ezt olvastad már?
Háromszáz kilós halszörnyet fogtak ki a Mekongból