Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy olyan közvéleménykutatás során jutottak erre a megállapításra, melyet egy félrelépni kívánó házas emberekre specializálódott társkereső rendelt meg.

A brit kutatásban mindössze 500 vegánt és 500 húsevőt kérdeztek meg a szexuális szokásaikról, szóval ha bírod a hamburgert, még mindig mondhatod, hogy ez a dolog egyáltalán nem volt alapos.

Kezdjük azzal, hogy a válaszok alapján a vegánok csoportjába tartozók átlagosan egy héten négyszer szeretkeznek, pont kétszer annyit, mint a mindenevők. De ez még nem minden, ugyanis a vegánok 84 százaléka elégedett a szexuális életével, míg ez az arány a húsevőknél csak 59 százalék.

A vegánok 92 százalékának saját elmondása szerint kifejezetten csodás a szexuális élete, 59 százalékuk pedig – szintén saját bevallásuk szerint – mindig készen áll a szexre. A húsevőknél hasonlóan szépeket csak a válaszadók 79, illetve 35 százaléka mondott magáról.

Ha a kísérletező kedv kerül szóba, ilyenje a vegán válaszadók kétharmadának van, míg a mindenevőknek csak a fele válaszolta azt, hogy szeret új dolgokat kipróbálni a hálószobában.

Akkor sem sokkal jobb a helyzet a húsevőkre nézve, ha a nagyvonalúságról van szó, hiszen csak a 35 százalékuk szeret adni, míg a vegánok 58 százaléka vallotta magát olyan embernek, aki imádja a csúcsra juttatni a partnerét.

(via, főkép: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.