A Pantone a Classic Blue árnyalatot választotta 2020-ra az év színének; most mutatunk hat enteriőrt, ahol csodásan érvényesül ez a merész és mégis megnyugtató kékség.

Kékacél lépcsőn Londonból

Egyszerre könyvespolc és feljáró ez a nagyon karakteres dizájnelem egy londoni ház közepén. A művet a helyi RA Projects jegyzi, a házban pedig a szerb születésű divattervező, Roksanda Ilincic lakik.

Egy kávézó falán Ukrajnából

Odessában, Ukrajnában használták ebben a menő kávézóban a Pantone 19-4052 színkódú Classic Blue-ját – és ha követed a Pantone-skálát, akkor láthatod, hogy az idei év Pantone-színe, a 2019-re választott Living Coral a pult főszíne.

Egy párizsi konyhapulton

Anne-Laure Dubois párizsi tervező tette meg konyhapultja alapjának a klasszikus kéket, ami nagyon jól illik a szép fa hajópadlóhoz és a minimalista enteriőrhöz.

Bárszékeken LA-ben

Egy kozmetikai szalonban kaptak a bárszékek vibrálóan kék ülőpárnát a Los Angeles-i Color Campben, melyet az amerikai J Byron-H építész jegyez tervezőként.

Szekrényeken és nyílászárókon Portugáliában

A Fala Atelier stúdió a beltéri spalettákat festette kékre ebben a portói lakásban – de a szekrényajtón is megjelenik a domináns kék.

Konyhaszekrényen New Yorkban

Ebben a queens-i otthonban a teljes konyhaszekrény kapott merész kékséget a White Arrow Studió jóvoltából; egyedi hangulatot varázsol a konyhába, az kétségtelen!

Szóval jegyezd fel magadnak a jövő év Pantone-színét, elég sok fantázia van benne!

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában