Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szöultól nem messze, egy félreeső helyen található ez a koreai családi ház. Az ingatlant rusztikus táj veszi körül, többek között egy fákkal borított domb és egy csodálatos tó. Nem rossz.

Bár az otthoni formatervezés modernre sikerült és kicsit egyhangúra, a semleges anyagpaletta célja, hogy a környezettel harmonikus összhangot alkosson. A földszinti nyitott téren pedig a hatalmas ablakok révén gyönyörködhetünk a kilátásban, így pedig még inkább összekapcsolódhatunk a kinti világgal. Bár a kéró nem feltétlenül a parázs hangulattól és az izzadó karizmától izmos, a maga minimalizmusával és letisztultságával sokak tetszését bizonyára elnyeri. A misztikus koreai tájjal együtt pedig tényleg remek kis párost alkotnak:

Ez is érdekelhet:

Ilyen, amikor egy kemping butikhotelnek képzeli magát - Roadster

A kaliforniai Anacapa stúdió az AutoCamp resorttal megalkotta a glampingezés non plus ultráját, és egy butikhotel színvonalán fogadja az országjáró autósokat. A minden igényt kielégítő sátrakkal és lakóautókkal felszerelt pihenőhelyet a szőlőültetvényeiről ismert Sonoma megyében, a festői Russian River völgyében találjuk San Franciscótól nagyjából kilencven percnyi autóútra.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.