Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Figyelem, világítástechnikai szakszöveg következik!

Hosszú, sötét hónapok következnek, a december még csak-csak (Télapó, Jézuska), aztán viszont jön az év legdepressziósabb időszaka, a január. Depresszió ellen pedig ugye tenni kell valamit, ahogy Kimi Räikkönen is megmondta, télen Finnországban csak síelni és szexelni lehet, nyáron pedig nincs hó.

Hó nyáron nálunk sincs, télen viszont korán sötétedik, karácsonykor elfogy a pénz, a január 31 napos, nem könnyű végiginni az egészet, amúgy meg nem történik semmi.

Szóval marad a világítás. Egy csendes sarokban, hintaszékben ringatózva estéről estére végigmenni a Karamazov testvéreken.

Vagy ehhez nem elég nagy az intellektusod? Nem gond, van más könyv is a világon.

Meg az is lehet, hogy a csajod csak arra vár, hogy foglalkozz már végre vele is, és hagyd a francba Iván Fjodorovics lidércálmát!

Helyes, foglalkozz vele, teremts megfelelő hangulatot, a fényekkel például nagyon sokat lehet játszani. A fény bizonyítottan növeli a férfiak tesztoszteronszintjét, és kísérletekkel igazolták, hogy a hatás mesterséges fénnyel is működik, a megfelelő megvilágítás pedig akár az ovulációt is kiválthatja.

De milyen fénytől lesz még jobb a szex? Először is

kerüld a túl erős és a fluoreszkáló fényeket, ha már eldőlt, hogy nem olvasgatni fogtok

(a fluoreszkáló fények egyébként ahhoz sem ajánlottak, mert fárasztják a szemet, fejfájást okozhatnak).

Jó, ha van állítható fényerejű lámpád, de az se baj, ha nincs: egyrészt egyszerűen a fal, vagy egy kép felé irányíthatod az olvasólámpádat, állólámpádat, amivel kiemelheted a szoba kellemesebb részeit, az ágy fölé pedig már csak szűrt fény úszik be.

Világíthatsz az ágy alól is, így kellemesen titokzatos fények árasztják el a hálószobát, ha meg erősebb látványt akarsz, oldalról világíts, nyilván ne spotlámpával.

Ha ügyesen oldod meg az oldalsó világítást, extrán erotikus látványt adnak majd az árnyékok is.

Egyes kutatások szerint a klasszikus vörös fény egyáltalán nem olyan jó, mint gondoljuk, ettől függetlenül a színekkel lehet játszani, főleg mert ha a fények nem erősek, a színek sem lesznek azok.

Tuti nyerő viszont a gyertya. Vagy mécses, kis üvegcsében. Neked talán furcsa, de a csajok általában olvadoznak tőle, mert azonnal elvarázsolja őket, kellemes, természetes fényt ad, ami játékosan, nem zavaróan imbolyog a szobában. De praktikus üvegbe, vázába tenni a mécsest, hogy az egész akció biztonságosabb legyen, és persze lehetőleg ne hajítsátok a gyertyák irányába a ruháitokat a nagy hevületben!

Ha meg a csajod pirofóbiás, alapból skip az ötlet:(

De a hálószoba megvilágításában éppen az a jó, hogy rengeteg mással is megoldható. Egy sima lámpa elé tehetsz színes üveget, lógathatsz a lámpaburára kendőt (LED-es világításnál nem lehet belőle baj), vagy esetleg porosodik is a szekrényed mélyén egy lampion.

A tükör határeset, mert nem közvetlen megvilágítás, viszont arra is lehet használni. Elég finoman bánni vele, odatenni elé egy gyertyát, vagy egy nem túl erős fényt továbbvetíteni a szoba egy másik szegletébe.

És ami még jobb, a világítást variálhatod folyamatosan, mi több, nem kell csak a sötét téli napokra tartogatni, egy forró nyári estét ugyanúgy feldobhat.

Persze nem a fény az egyetlen, amivel játszani lehet az ágyban, mi pedig sosem vagyunk restek tippeket adni arról, hogy mit ne csinálj az ágyban, hogy mire vágynak a csajok és a pasik is, és mik a legfontosabbak, amit tudnod kell a nőkről.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.