Az IKEA fejesei piacra dobtak egy babaágyat ágyneműszettel megfűszerezve 15 dollárért. És amikor úgy festett, eljöhet azok ideje, akik viktoriánus babaházaikat a 21. századi skandináv minimalizmus jegyében értelmezhetik újra, ismét közbeszólt a macskalobbi, és persze megint mindent elrontott.

A szőrmócsingok gazdiai ugyanis meglátták a lehetőséget a miniágyakban: ezekben bizony a macskák jókat durmizhatnának! Az más kérdés, hogy a macska többnyire nem ott alszik, ahol mi akarjuk, hanem inkább kenyeres kosarakban, szétszakadt dobozokban, kancsókban, tolltartókban, gyufáskatulyákban.

De ezúttal a macskák is igent mondtak a bulira. Kész csoda! És hogy miért imádják a cicusok ezeket a babaágyakat? Erre a kérdésre talán csak Básztet istennő tudna kielégítő válasszal szolgálni egy nagyon ihletett pillanatában,

de talán a tervezésnek is köszönhető a siker: az ágy mindkét végén található ugyanis egy kis rés, ahol bátran lelógathatják a macskák valamelyik testrészüket.

Emellett puha, kellemesen – de nem túl! – süppedős, pici ágytámlái pedig macskaáll-kompatibilisek, de természetesen egy-egy lucskosra nyalt tappancs is elfér rajtuk. Milyen jó már!

Néhány ravasz gazdi egészen odáig csavarta a sztorit, hogy emeletes ágyakat kovácsolt belőlük a szabadlelkű szépségeknek. És nyilván a kutya is megjelent, ki ne maradjon a jóból. Lássuk hát:

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában