Ha álltál már sorban július közepén és vívtál utolsó vérig folyó harcot az elektronikai szaküzlet utolsó, kishibás ventilátoráért, akkor te is ismered a forró lakás nyári kínkeservét. Idén egy kicsit okosabban is el lehet kezdeni a 30 fok fölötti hónapokat, méghozzá ezzel a négy profi otthoni klímával!

Nem is példáloznánk tovább, hanem mutatnánk is a top 4 otthoni hűsítő berendezést!

PROKLIMA - MOBIL KLÍMA

Ár: 74,990 forint

Ha szeretnél védekezni a beltéri hőség ellen, de azért még nem jutottál el odáig fejben, hogy telepíts egy egész, tanúsítványigényes klímát, akkor ez a berendezés jó barátod lesz a bajban! A mobil klíma kompakt kialakításának és görgőinek köszönhetően könnyen telepíthető, szállítható és tárolható is, tehát el tudod tenni hűvösebb napokon, ha útban lenne. A három sebességfokozatnak köszönhetően a levegő hőmérséklete igény szerint szabályozható és persze okos is, úgyhogy távirányító segítségével vezérelhető. Vezérelv még, hogy rendkívül csendes, LED-kijelzőn kommunikál veled, párátlanít és porszűrős is, szóval profi kis gépecske ez bármilyen helyiség szezonális hűtésére.

TOSOT INVERTERES SPLITKLÍMA

Ár: 99,990 forint

Ha nem szezonálisan, hanem egész évre betelepítenéd az életedbe a légkondit, akkor ezzel a profi versenyzővel nem tévedhetsz. Az intelligens gépben 3D-levegőáramlás garantálja az optimális levegőelosztást, télen fűt, nyáron pedig hűt, méghozzá -15 és 43°C közötti külső működési hőmérséklettel. Ehhez a géphez kell telepítési tanúsítvány, de meg is szolgálja a bele fektetett energiát; mindig kéznél van, ha változtatnál a természet nyújtotta hőmérsékleten, méghozzá inverteres rendszerének köszönhetően kevés áramfogyasztással.

VORTEX ÁLLÓ PÁRÁSÍTÓVENTILÁTOR

Ár: 79,990 forint

Egy indusztriálisan berendezett, modern térben tökéletes steampunk-szerű kiegészítő ez a robusztus, álló ventilátor - de ugyanilyen jól áll bárok, kávézók, vagy épp a saját kerted hasznos kiegészítőjeként is. A párásító víztartályos gép nem csupán a levegő keringetésével hűt, hanem apró, szétporlasztott vízcseppekkel is – ha kiteszed a kertbe vagy bárhová kültérre, lesz egy mini szigetes vízkapud! Mekkora királyság már! Plusz őt is simán el tudod pakolni, ha épp nem lenne rá szükséged – vagy átvinni egy olyan szobába, ahol per pillanat forróbb a hangulat, ha érted, hogy mondjuk.

PROKLIMA - LÉGHŰTŐ

Ár: 29,990 forint

Szándékosan a végére hagytuk a legkedvencebb versenyzőnket; ez a gép ugyanis funkció és ár-érték arányban eléggé szép köröket fut a piacon leginkább kapható klímákra. A kis készülék állítható lamelláinak köszönhetően a levegőt nagy területen képes elosztani és a beépített, 10 l-es víztartály pedig kellemes, hűsítő levegőt teremt a helyiségben. A sebességet szintén állíthatod rajta (távirányítóval is persze), valamint négy kerék meghajtású, így oda gurítod, ahová épp kedved szottyan. Stabil kis gép, sokat tud, nem kell a beindításával vacakolni, árában pedig valóban verhetetlen hűsítő kortársaihoz képest!

Ha további nyár tematikájú otthoni termékek érdekelnek a faháztól a fűnyírón át a kültéri medencéig, akkor látogass el a Bauhaus oldalára – garantáltan megtalálod, amit keresel. Kellemes(en hűs) nyarat kívánunk!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon