Négy minőségi és szép faház, mellyel akár ma tökéletessé teheted a kertedet

Ha nincs garázsod és már ötvenhetedszerre is állon csúszva esel el a szanaszét hagyott szerszámok között a házban, akkor ideje elgondolkozni, hogy rendezd a sorokat a kertben. Négy pazar tippünk van mindehhez, melyeket már ma beszerezhetsz!

Combloux faház

Ár: 99,990 forint

Ez a nagyon északias megjelenésű faház nem tud többet, mint amiért egy faházat meg szokás venni, azt viszont tökéletesen: ideális különböző kerti szerszámok és szabadidős eszközök tárolására. A kétajtós kialakításnak köszönhetően egyszerűen tágra nyithatod és a nagyobb cuccokat is gond nélkül beteheted majd kiveheted anélkül, hogy rángatnod kéne a batár nagy fűnyíródat egy résnyire kinyíló ajtón. A 183 x 212 centis kerületű házikóban mindened elfér, natúr fájával (a fenti kék már egy kreatív tulajdonos műve) pedig bármilyen kertbe körömrágás nélkül beilleszthető – de ha érzed magadban a kreatív energiákat, akkor úgy fested és dekorálod, ahogy csak szeretnéd!

Keter Factor műanyag kerti ház

Ár: 164,990 forint

Sokan nem szeretik a műanyagot, mert nem természetes – viszont eltagadhatatlan tőle, hogy számos előnye van a fával szemben. Nem korrodálódik, nem hámlik, nem rothad az anyag, így szinte semmilyen törődést nem igényel; egyszer leteszed, ez a kerti ház ugyanúgy fog kinézni évek múlva is. Ez a kedves modell fára emlékeztető kialakításával szintén nem üt el szinte semmilyen kerttől, úgyhogy ha fahatású, de a fa gondozásával járó extra energiák megspórolásával szeretnél hasznos kerti tárolóegységet kialakítani, akkor nem is kell tovább keresgélned.

Mikka faház

Ár: 149,990 forint

Aranyos ablakaival és nyeregtetős kialakításával ez a kis odú teljesen olyan, mint egy finn szauna. Azonban neked nem kell sokat izzadnod benne, mivel egyszer bepakolsz ebbe a 180 x 222 centis lucfenyő házikóba, már le is tudtad a Mégis hova a kénköves *#@+_!«-ba tegyem ezt a négy bringát, három szörfdeszkát és két fűnyírót?! kérdésre a frappáns és előre összeszerelt választ.

Paco kocsibeálló

Ár: 54,990 forint

Végül a fa- és fának látszó házak sorára egy kocsibeálló-szerkezettel teszünk pontot. Ez az istállóváz elsőre nem tűnik túl hasznosnak, igaz? Hiszen nincs teteje, sem oldala. De sokan épp azt szeretik, ha csak az alapszerkezetet kapják meg és arra kreatívkodnak valami nagyon vagányat – ennél a kocsibeállónál sincs ez másképp. Fóliával boríthatod, tetőt tehetsz rá, vagy épp – amit mi nagyon megnéznénk – borostyánnal, kúszónövénnyel futtathatod be. Ez utóbbi verzióval garázs nélkül egy roppant elegáns, levegős parkolóhelyet hozol létre, teljesen főúri istállót biztosítva kedvenc lóerőidnek.

Ha további kerti termékek érdekelnek, akkor látogass el a Bauhaus oldalán a faház és szerszámosház kategóriába a további praktikus és esztétikus kerti gyöngyszemekért!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon