Mindenkinek fontos, hogy gyermekei számára felejthetetlenné varázsolja az ünnepeket. Az családi programokon, közös étkezéseken és karácsonyi filmnézéseken kívül az sem mindegy, milyen ajándékokkal szerzünk örömet a csöppségeknek. Egy régóta vágyott rajzkészlettel vagy festőszőnyeggel nemcsak a szeretetünket fejezhetjük ki, hanem a kicsi fejlődését is támogathatjuk. Ha azonban karácsonyra már megvettük a kívánt játékokat, lepjük meg gyermekünket Újév alkalmából.

Ebben a cikkben bemutatjuk a 3 +1 legkreatívabb játékot, amely ideális ajándék lehet karácsonyra, szilveszterre vagy akár egyéb ünnepi alkalomra is.

 

  • Interaktív szórakozás

 

Ha igazán interaktív elfoglaltságot keresünk gyermekünk számára, a játékkonzol tökéletes választás. Fejleszti a problémamegoldó képességet, mivel a csöppségek irányítják a karaktereket és saját önálló döntéseket hoznak. A konzol emellett a versenyszellem és az összetartozás érzésének növelését is elősegíti. Fantáziával és kreativitással a gyerekeknek számtalan sikerélményben lehet részük.

 

  • Karácsonyra és szilveszterre is?

 

Karácsonykor meseszerű hangulatot teremthet a buborékfújó. Szilveszterkor és születésnapi zsúrokon pedig gondoskodik a felhőtlen jókedvről. A pillangó alakú játék saját beépített ventilátorral rendelkezik, így pillanatok alatt hatalmas mennyiségű buborékot képes előállítani. A pálcaformájú buborékfújó zenél és világít is, ezért, ha karácsonyra már beszereztük az ajándékokat, nagyszerű alternatíva lehet újévi, születésnapi vagy akár esküvői szórakozáshoz.

 

  • A fantázia életre kel!

 

Ha gyermekünk művészi érzékkel van megáldva, a mágikus festő szőnyeg segítségével megrajzolhatja az embereket, állatokat és egyéb mintákat. A játék egyaránt hozzájárul a képzelőerő, a kreativitás és a motorikus funkciók fejlesztéséhez, ezen kívül könnyen és egyszerűen tisztántartható. A műalkotások 5 percig száradnak, ezt követően teljesen eltűnnek, és a mágia kezdődhet elölről.

+1 Hogyan ünnepeljünk a csillagok alatt?

A karácsony a szeretet ünnepe, ez azonban nem jelenti, hogy ne dobhatnánk fel némi hangulatos megvilágítással. A party lámpa kiválóan imitálja a csillagos ég fényeit. Ugyanakkor egy fergeteges szilveszteri bulinál elindíthatjuk a hanggal aktivált villódzási módot, így a vetítés színét a különböző ütemeknek megfelelően fogja változtatni. Beépített hangszórójának köszönhetően egyaránt alkalmas altatódal lejátszására és a legújabb, legdivatosabb zeneszámok beállítására is.

Egy nem mindennapi meglepetéssel a csöppségeket emlékezetes és különleges pillanatokkal ajándékozhatjuk meg. Ezek a játékok olyan tárgyak lehetnek, amelyek még több évtized távlatából is gyermekeink eszébe juttathatják az otthon melegét.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

További cikkeink a témában