Ha megkérdezzük az embereket, hogy milyen élmények szerepelnek a bakancslistájukon, a többség szinte biztosan meg fogja említeni a tandemugrást. Nemcsak az adrenalin szerelmesei számára kiváló program, hanem azoknak is, akik le szeretnék győzni a magasságtól való félelmüket, vagy átélnék a szabadesés semmihez sem hasonlítható élményét.

Ha régóta kacérkodsz a gondolattal, akkor ideje valóra váltani ezt a nem mindennapi álmot! A Meglepkék.hu extrém élményei számos adrenalindús élményt kínálnak, többek közt a tandemugrást is.

 

Nem az öngyilkosok sportja!

 

Vannak, akik még a gondolattól is rettegnek, hogy az alattuk lévő semmibe ugorjanak alá több ezer méter magasból, és úgy vélik, teljesen meg kell őrülni, hogy valaki ilyen programot válasszon szabadidejében, azonban ez nem egészen így van. A tandemugrás és minden olyan dolog, ami félelemmel tölti el a legtöbb embert, lehetőséget nyújt, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, legyőzzük a fóbiáinkat, és új élményeket tapasztaljunk meg.

 

A rövid betanulást követően szinte bárki készen áll rá, hogy átélje a tandemugrás semmihez sem hasonlítható érzését. Mindehhez egy tapasztalt instruktor is hozzájárul, így teljes biztonságban élhetjük át a szabadesést és az ejtőernyőzést. Ezáltal speciális képzettség nélkül is megtapasztalhatjuk ezt a kalandot.

 

Mivel gazdagodunk az ugrás által?

 

Egy jó adag adrenalinnal biztosan, de ezenfelül még egy életre szóló élménnyel is. Az ugrás során számos érzelmet élhetünk át, például a kezdeti bizonytalanságot, félelmet, majd a szabadesés során a szabadság semmihez sem fogható élményét, és az ejtőernyőzés során a nyugodt lebegést. Ráadásul odafent megcsodálhatjuk a csodaszép panorámát.

 

Ajándéknak sem utolsó

 

Ha valamelyik ismerősünknek közeledik a születésnapja, különösen, ha kerek évfordulóról van szó, és régóta vágyik egy igazán extrém programra, akkor a tandemugrás az ideális választás. A tárgyi ajándékok is igazán szépek, azonban egy életre szóló élményt nem tudnak überelni. Márpedig a tandemugrás egy olyan élmény, amelyet évtizedek múltán is csillogó szemmel emleget az, aki átélte, milyen több ezer méter magasból kiugrani.

 

Az élményajándékok a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ez az izgalmas kaland ugyanis megváltoztatja az életünk, segít új perspektívából látni a mindennapokat. A Meglepkék.hu kínálatában számos ugrási lehetőség közül tudunk választani. Nemcsak a hagyományos repülőgépből, hanem akár helikopterből is lehet ugrani.

 

Ha egy különleges ajándékkal akarunk előrukkolni, akkor az ejtőernyős tandemugrással nem lőhetünk mellé. Főleg, ha a számunkra fontos személy már régóta vágyakozik egy extrém kalandra, esetleg a bakancslistáján is szerepel a repülőgépből való kiugrás.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés