A tökéletes ajándékötletet keresed, de fogalmad nincs, mit vásárolj a szeretteidnek? Mit szólnál valamihez, ami közös élménnyel kecsegtet, lehetőséget kínál a kreativitásotok kiélésére és bármikor elővehető? A LEGO® nem csak a gyermekek játékszere; minden felnőtt számára létezik hozzá illő LEGO® készlet, legyen szó járművekről, művészetről és dekorációról, filmekről vagy videójátékokról.

A LEGO készletek segítenek a felnőtteknek kiszakadni a rohanó mindennapokból, ezáltal támogatja őket a pihenésben és a kreatív önmegvalósításban. A LEGO® Csoport által végzett 2022-es LEGO „Play Well Study” szerint a szülők 92%-a szerint a játék meghatározó szerepet tölt be boldogságukban. Óriási élmény számunkra, ahogy két kezünk között lépésről lépésre készül a saját alkotásuk, végeredményként pedig egy dizájnos dekorációval leszünk gazdagabbak, amelyet kiállíthatnak az otthonukban. Mi több, bármikor lebonthatjuk és újraépíthetjük azt. Szakadj ki a szürke hétköznapokból, és add át magad a kreatív építés nyújtotta örömnek a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletek segítségével! Összegyűjtöttük a legmenőbb felnőtt LEGO készleteket.

LEGO® Technic™ Ferrari Daytona SP3 (42143) 

Válaszd a festői útvonalat! Mélyülj el az építés világában az új, lenyűgöző LEGO® Technic Ferrari Daytona SP3 készlettel! A modell 8 sebességes váltó mellett az eredeti logóval és további ikonikus részletekkel rendelkezik. Ez a 1:8 méretarányú modell 3778 darabból áll, ezért rendkívül valósághű élményt nyújt.

LEGO® Technic 42126 Ford® F-150 Raptor

Az 1948 óta gyártott Ford® F-Series a minőség és a funkcionalitás maradandó szimbóluma. Most pedig te is kimutathatod a pickup világ „igáslova” iránti tiszteletedet, miközben ezzel a LEGO® Technic Ford F-150 Raptor (42126) készlettel megépíted a Ford 2021-es F-150 pickup teherautó összes részletét. A valósághű részletek között megtalálod a V6-os motort mozgó dugattyúkkal, valamint a felfüggesztéssel ellátott kerekeket is. Négy nyitható ajtót tartalmaz, így könnyedén megcsodálhatod az utasteret, valamint a nyitható motorháztetőt és a platót is.

LEGO® ICONS™ Orchidea (10311) 

Hagyd, hogy a kreativitásod kivirágozzon! Kapcsolódj ki és élvezd a valódi orchidea inspirálta szett megépítését, mely most 5 levéllel és 2 kanyargó léggyökérrel rendelkezik. Alakíts saját ízlésednek megfelelően a szirmokat és a szárakat, és ne feledd bővíteni a kollekciód a LEGO Botanikai gyűjtemény többi darabjával!

LEGO® Star Wars™ A Mandalóri™ sisak (75328) 

Tisztelegj a legendás fejvadász előtt ezzel az 584 LEGO kockából készült mandalori sisak replikával! Élvezd a magával ragadó építési élményt, majd bővítsd a gyűjteményed a többi felnőtteknek szánt, építhető sisakmodellel!

LEGO® Super Heroes 76161 1989 Denevérszárny

BATMAN ikonikus repülője, a Denevérszárny igazi gótikus különlegesség a LEGO készletek sorában. A tervezés során nagy gondot fordítottak arra, hogy a repülő az eredetit idézze; levehető védőtetővel, kialakított belső térrel, állítható terelőlapokkal és egy új, különleges elemmel rendelkezik, amely segítségével akár falra szerelheted a modellt.

LEGO® Harry Potter™ 71043 Roxfort kastély

Keltsd életre a varázslatot a LEGO® Harry Potter Roxfort kastély készlettel! A doboz tartalma több mint 6000 darabot számlál, ennek megfelelően igazi csemege a felnőtt LEGO fanoknak. A készlet legizgalmasabb darabjai azok az elemek, amelyek a Potter-filmek ikonikus jeleneteit elevenítik meg; tornyokat, kamrákat, tantermeket, teremtményeket, a Fúriafűzt, Hagrid kunyhóját és számos más, sajátos elemet is életre hívhatunk. A készlet elsősorban tapasztalt építőknek, illetve kihívásokat kedvelőknek készült.

LEGO® Horizon Forbidden West: Hosszúnyak (76989) 

Alkosd újra a Forbidden West legikonikusabb Horizon gépét: a Hosszúnyakút. Örökítsd meg ennek a kommunikációra használt gépnek az egyedi részleteit, egészen a lemezalakú fejrésztől a hosszú vékony lábakig! A szett tartalmaz egy bemutatóállványt, mely kiegészül a már jól ismert Horizon tájképpel, láthatóvá válik egy kockából épült nyírfa, magas fű és egy rozsdás piros lámpa, melyet egy inda ölel körül.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Dominika utazás céljából igazi földi paradicsomnak számít
További cikkeink a témában