A sátrazással rengeteg jó élményt szerezhetünk, így mindenképpen érdemes kipróbálni a nyaralás ezen formáját. Mai cikkünkben a tetősátrakat fogjuk bemutatni Önnek, melyeket bizonyos autókra lehet felszerelni. Ha érdekli a téma, akkor tartson velünk!

Kényelmes pihenés szinte bárhol

A tetősátorral rendkívüli módon megnövelhetjük a mobilitásunkat, hiszen kis túlzással ott állunk meg, ahol csak akarunk. Így egyszerűen felfedezhetjük az országot, de ha kicsit bátrabbak vagyunk akkor akár egész Európát is. Könnyen megtehetjük vele azt, hogy megállunk pár napra valahol, majd ha úgy tartja kedvünk, akkor indulunk tovább.

 

A Maconwich tetősátrak kínálatában megtalálható darabok teljesen modern kialakítással rendelkeznek. Így a körülményekhez mérten nagyon komfortosan pihenhetünk bennük.

Ezzel a megoldással nem vagyunk a szállásokhoz kötve, így sokkal kevésbé lesz kötött a menetrendünk, mintha apartmant vagy hotelszobát foglalnánk. Így akár a gyerekeknek is nagyobb élményeket szerezhetünk.

További előnyei közé tartozik a tetősátornak, hogy rendkívül gyorsan felállítható. Mindössze 3-5 percet vesz igénybe az üzembe helyezése, ha már rutinosabbak vagyunk, és indulhat is a móka. Ilyen formában biztosan az egész család élvezni fogja az utazást. De ha barátainkkal tervezzük a következő kiruccanást, akkor is biztosan nagy kaland vár ránk.

Korszerű kialakítás

A termékek lélegző polipamut vászonból lettek megalkotva, így az egész éjszaka folyamán garantált lesz számunkra a friss levegő. Nem kell attól tartanunk, mint a klasszikus sátorozásnál, hogy reggelre elviselhetetlenül melegünk lesz.

Ezenfelül vízhatlan cipzárak találhatóak rajta, így ha esetleg elkap minket egy kis eső, akkor sem fogunk problémába ütközni. A sátorba nem fog bejutni a víz, így biztonságban tudjuk ekkor is átvészelni az éjszakát. Mindezek tudatában már semmi nem állhat a kirándulásunk útjába.

A sátorba történő feljutást teleszkópos létra segíti, melyet minden talajon, minden szituációban kényelmesen felállíthatunk. Pontosan akkorára fogjuk tudni beállítani a méretét, amekkorára éppen szükségünk van, így minden adott lesz a maximális kényelemhez.

A rovarok ellen a beépített szúnyoghálóval fogunk tudni védekezni, így garantáltan zümmögéstől mentes lesz az éjszakánk. Az alvásunkról pedig a nagy sűrűségű matracok gondoskodnak, hogy minden nap kipihenten ébredjünk a kalandozások izgalmai során.

Egyszerű tisztán tartás

A sátor takarítása sem fog nehézséget okozni. A matrac teljes egészében kivehető a szerkezetből, így könnyedén ki fogjuk tudni takarítani minden pontját. Így ha esetleg ráborul valami, vagy bármi egyéb szennyeződés keletkezik rajta, minden koszt és foltot egyszerűen eltávolíthatunk róla.

Ugyanezen tényezők igazak a sátorra is, hiszen minden része lecsatolható a vázról. Így a tisztántartása semmilyen mértékben nem fog gondot okozni Önnek sem. Ugye milyen izgalmasan hangzanak ezek a lehetőségek? Amennyiben vonzza Önt a kempinges életforma, mindenképpen javasoljuk a tetősátrak kipróbálását. Jó szórakozást kívánunk!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés