Mit szólnál egy olyan mobilhoz, ami egy az egyben azt mutatja neked, na meg persze a külvilágnak, hogy melyik a kedvenc csapatod, játékosod vagy sportágad? Ráadásul ehhez nem kell semmilyen extra kütyüt beszerezned, a jelenlegi eszközödet könnyedén rajongás-kompatibilissé teheted.

Te kire, mire szavazol?

A hozzád illő telefontok egyetlen szempillantás alatt új külsővel ajándékozhatja meg a mobilodat. Ha már kicsit ütött-kopott, ha egy picit régi, ha ráférne némi ráncfelvarrás, akkor bizony ez az az opció, amivel határozottan érdemes élned! Ha pedig új a kütyüd és amúgy csillog-villog, de te szeretnéd, ha kicsit többet árulna el rólad a megjelenésével, akkor könnyedén találhatsz olyan kiegészítőt, ami minden elvárásodnak maradéktalanul, meg persze jól láthatóan megfelel.

Viszont, ha már a vásárlás került a figyelem célkeresztjébe, akkor nem ildomos megállni az esztétikusságnál, mint lényeges tényezőnél. A praktikusság is sokat nyom a latba. Például képzeld csak el, ha a telefonodat egyetlen ütődés vagy karcolódás sem kezdené ki? Ez ám a szabadság, így még akár focizgatás vagy kosárra dobás közben is a zsebedben tarthatod. Azt azért egy gyártó sem garantálja, hogy a terméke mondjuk törhetetlen, tehát azért ezt nem jó ötlet letesztelni, de az tény, hogy a mindennapi fizikai, mechanikai kihívások okozta károk mértéke nagyjából nullára redukálható az optimális tartó segítségével.

Mennyit bír az ideális kellék?

Ez jó kérdés, ennek ellenére mégis nehéz rá általános érvényű feleletet adni. Nem mindegy, hogy a használatot mi jellemzi, mekkora kihívások érik magát a készüléket és ezáltal a védelmi burkot. De alapesetben, rendeltetés szerinti alkalmazás mellett éveken át jó szolgálatot tehet a kiszemelt modell. És ez jóval több annál, mint amit amúgy mostanság átlagban egy készülék megér, nem azért, mert nem megfelelőek a paraméterek, csupán a rendszeres cserélgetés és az újabbnál újabb konstrukciók felbukkanása együttesen megakadályozzák a túlságosan hosszú távú érvényesülést. Szóval így pláne borítékolható a tokod helytállása!

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés