Pontosan miben rejlik a tLong lényege? Miért lehet indokolt fontolóra venni a szolgáltatás alkalmazását, ha a kereskedés kapcsán valóban a minél magasabb profit bezsákolása a cél? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk kiemelten a bejegyzés keretei között.

Kezdjük ott, hogy megmutatjuk a tLong alapvető lényegét és hasznosságát

Amikor a tLong lehetőségéről van szó, akkor az értékpapírok napon túli tőkeáttételes longolása az, amire érdemes gondolni. A gyakorlatban arra enged praktikus lehetőséget, hogy a tőkénknél akár ötször nagyobb pozíciót tudjunk nyitni.

Mégpedig a vételi irányba olyan formában, hogy akár 30 napon át tartani is tudjuk azt. Ennek pedig egészen komoly hozzáadott értéke lehet, hiszen az árfolyam növekedése esetén az az előny válhat elérhetővé, hogy a profitunk is ötször nagyobb lehet.

Mindez annak tudható be egyébként, hogy a vállalt többletkockázat lehetőségeit használjuk ki.

Milyen célokra és megfontolásokra alkalmazható a tLong?

A Random Capital Zrt. termékei között elérhető tLong legfőbb céljának az tekinthető, hogy a tőkeáttételes long, illetve vételi pozíciók akár napon túl is tarthatóak legyenek. Méghozzá nem kevesebb ideig, mint akár 30 napon keresztül.

Mi lehet ennek a hozzáadott értéke? Leginkább az, hogy ennek köszönhetően akár a többhetes emelkedő trend teljes kihasználása is kiaknázható lehetőségnek bizonyuljon.

Sőt, a tLong használatával kapcsolatban természetesen az sem egy elhanyagolható szempont, hogy akár ötször akkora profit realizálható egyetlen ügylet keretei között.

Látható tehát, hogy a tLong igénybevétele és kihasználása mekkora többletlehetőséggel bír ahhoz képest, ami nélküle állna egyébként rendelkezésre.

 

Praktikus és hasznos tudnivalók, amelyeket érdemes ismerni a tLong kapcsán

Sikerült döntést hozni arról, hogy lépni szeretnénk a tLong nyitása felé? Ebben az esetben az lesz az első teendő, hogy elfogadjuk a befektetési szerződésben foglaltakat.

Egyébként ezek a tudnivalók a Netboon kereskedési rendszer „Szerződések” menüpontjában érhetőek el roppant könnyedén és egyszerűen. Felmerülhet persze kérdésként az egyes értékpapírokra vonatkozó tőkeáttételek mértéke is.

Ez szintén elérhető információ, méghozzá a Netboon kereskedési rendszerben a „Kereskedés” menüpontnál. A felsoroltakon túl egyébként a tLong kézikönyv szintén könnyedén elérhető és szabadon áttekinthető.

Ami pedig a tLonggal kapcsolatos költségeket és díjakat illeti, a nyitási jutalék kapcsán 0,2%, illetve minimálisan 199 forint az, amivel kalkulálni lehet. Ami a tLong napon túli díját illeti, annak kapcsán 0,4% lehet a megjegyzendő érték.

A zárási minimumdíj 199 forintnak felel meg, a tLong éves kamatának mértéke pedig egészen pontosan 12%.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Terepre fel!
.