A fogyókúra során talán a legnagyobb problémát a folyamatos éhségérzet jelenti, mivel ez rövidesen a megkezdett diéta megszegéséhez vezethet. Azonban akad egy egyszerű trükk, amivel “becsapható” a gyomor, ez pedig nem más, mint a rostban gazdag táplálkozás. A rostok ugyanis nem csak teltségérzetet okoznak, de a bevitt szénhidrátok felszívódását is megakadályozzák.

Na, és itt jön a bibi része. Az emberek többsége inkább a zsírokban és szénhidrátokban dúskáló ételeket fogyasztja. Ezek emésztése során pedig nagy mennyiségű bomlástermék keletkezik, amelyek egy része a bélrendszerben rakódik le. Egy átlagos 40-50 éves európai embernél ez akár 10 kg is lehet! Köztudott, hogy az elhízás és az elhanyagolt emésztőrendszer jó néhány krónikus betegség kialakulásáért lehet felelős.

A Biocom legújabb táplálékkiegészítőjének egy kulcsfontosságú alkotóeleme az ördögnyelv, ami valóságos sztár a diétás hatóanyagok között. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen alacsony a kalória-, de gazdag a tápanyagtartalma.

De mi is az az ördögnyelv pontosan? 

Konjakgyökér, leopárdkontyvirág, kígyópálma, gumópálma - ez csak pár név azok közül, amiként még ismert lehet. Egyébként egy Kelet-Ázsiában őshonos növény, aminek a gumója glükomannánt tartalmaz, egy vízben nagyon hatékonyan oldódó, a fogyókúrát is támogató vegyületet. Ez az egyedülálló növényi rost méretének körülbelül százszorosára is képes megduzzadni. Ezáltal eltelíti a gyomrot, teltségérzetet vált ki, és csökkenti az összkalória bevitelt.

Kinek ajánlott?

A Biocom Slim 40 italpor fogyasztása alapvetően mindenkinek célszerű lehet, aki szeretne búcsút inteni a felkúszott plusz kilóknak. Azonban különösen javasolt azoknak a személyeknek, akik nem akarnak, vagy valamiért nem tudnak követni egy szigorú étrendet, mivel rendszeresen rájuk tör egy bizonyos falási kényszer.

Fogyasztása

Kiemelten fontos naponta a megfelelő dózis bejuttatása a szervezetbe, ami 3-szor 1 adagot jelent - 3 g Slim 40 port 300 ml hideg vízzel elkeverve - minden étkezés előtt egy, de minimum fél órával. Az így előállított gél nagyon lassan halad át a tápcsatornán, ezáltal lassítja a szénhidrátok felszívódását, és hosszabb ideig tartja fenn a jóllakottság érzetét.

Vannak-e mellékhatások?

Ha az ember keresgélni kezd az étrend-kiegészítők világában, akkor számtalan olyan “csodaszerbe” futhat bele, ami bámulatos eredményekkel kecsegtet. Azonban kevés olyan van közöttük, aminek a hatékonyságát klinikailag is igazolták. A glükomannán ezzel szemben az Élelmiszerbiztonsági Hivatal minden kritériumának megfelelt, ami azt jelenti, hogy ez a Biocom készítmény biztonságosan fogyasztható csökkentett energiatartalmú étrend részeként.

Javasolt étrend

Ehhez a kúrához főleg a mediterrán étrend passzol, ahol arányaiban sok a saláta, a zöldség és a gyümölcs. Ezenkívül fontos még a sovány húsokból való táplálkozás, valamint a cukor és a tej kerülése, mert nyákosítja a bélrendszert. Az sem egy utólagos szempont, ha az egyszerű szénhidrátok (pl. lisztes ételek) mennyisége a minimumra van csökkentve.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Last minute karácsonyi ajándékötletek férfiaknak