Kapni jó, de adni még jobb - tartja a mondás. Fokozottan így érzünk, ha látjuk szerettünk arckifejezését, ahogy kihámozza a csomagból az ajándékunkat, és mikor meglátja, boldogan mosolyog. Ez a pillanat hatalmas megkönnyebbülés az ajándékozónak, hisz ezzel bebizonyosodik, hogy jól döntött - a legmegfelelőbb, legtesthezállóbb meglepetést választotta.

Ami mindig ránk emlékezteti

 

Ha valakit igazán szeretünk, kedvelünk, olyan dologgal akarjuk meglepni, amiről úgy gondoljuk, hogy kizárólag csak tőlünk kaphatja. Valami személyeset és különlegeset keresünk, melyről szerettünknek hosszú évek múltán is egyből mi jutunk az eszébe.

 

Italos ládák, amik gravírozhatóak? Ezek pontosan ilyen meglepetések lehetnek, és az Ajándékbázis kínálatából be is szerezhetjük őket. A megajándékozott, bár rövid időn belül elfogyasztja a bennük található italokat és rágcsálnivalókat, azonban az egyedi gravírozású ládát és/vagy poharakat még sokáig használni fogja, így évekig emlékeztethetik ránk.

 

Egyszerűen és gyorsan - a legtalálóbbat

 

Mindenki gondolt már rá, hogy mennyivel egyszerűbb lenne minden, ha nem kellene hosszú ideig rágódni a születésnapi, névnapi, apák napi, vagy akár a nyugdíjbavonulás alkalmából adandó meglepetéseken. Ha csak pár paraméter megadásával exkluzív és páratlan szuvenírral lephetnénk meg a hozzánk közel állókat.

 

Ez az elképzelés ma már könnyen megvalósítható. Az ajándékozandó nevével, a rá jellemző vicces mondatokkal, jópofa aforizmákkal gravírozott faládák, poharak, üvegek nagy sikert arathatnak.

 

Képzeljük csak el, hogy borkedvelő édesapánk, barátunk, vagy kollégánk mit szólna egy speciális borválogatáshoz. Természetesen egy olyanhoz, amelyben a boros címkéken az ő arca köszönne vissza, a csomagolási funkciót ellátó faládán pedig a neve diszelegne egy születésnapi jókívánsággal.

 

Mindenkinek a legmegfelelőbbet

 

Természetesen mindenkinek olyan frissítőt, alkoholos italokat ildomos adni, ami igazán passzol hozzá, tükrözi a személyiségét, illetve illik az alkalomhoz, mely az apropóját szolgáltatja magának az ajándékozásnak. Évfordulókra, esküvőkre a legnagyszerűbb választás egy prémium boros láda, egyedi gravírozású borospoharakkal.

 

Egy hölgy születésnapi ládája úgy az igazi, ha egyszerre szól egy finom, édes likőrről és édes nyalánkságokról is. Ezért egy krémlikőrrel és csokoládés finomságokkal teletömött válogatás a számára optimális választás.

 

Kávé imádó párokat evidencia, hogy kávéval, csokoládéval, hőre világosodó egyedi bögrékkel - melyekre olyan képek kerülhetnek, amilyeneket csak szeretnénk -, és egyedi gravírozású kiskanalakkal lephetünk meg.

 

Adni is és kapni is mindenki szeret. Sokszor nem a legdrágább ajándékok azok, amik igazán örömmel töltik el az emberek szívét. Igazi boldogságot, örömöt az okoz, amikor a megajándékozott úgy érzi, hogy tényleg csakis rá gondoltak, hisz kifejezetten az ő részére készített, személyes, senki másnak nem adható ajándéktárgyat kapott.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

További cikkeink a témában